Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért vont engem kis köröm...

Miért vont engem kis köröm óta az ezotéria és társai?

Figyelt kérdés
A tarot vetés, a reinkarnáció, sorolhatnam hónapig. Miért vonzodom ezekhez valami eszméletlen mód? N28
2021. ápr. 15. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Valószínűleg azért mert a helyesírás nem érdekelt, de valami hülyeséggel el kellett ütni az időt
2021. ápr. 15. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Kincskereső kis köröm XD

(bocs ezt muszáj volt)

2021. ápr. 15. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
49%

Sok életünk volt már, ezért sokan nagyon tehetségesen születnek valamilyen területre, sokan eleve vágyakkal adott tudásra, van hogy "beprogramozott" balesetek, megbetegedések vezetnek el a spiritualitáshoz.

Sokan nem tudnak egy spirituális utat végigjárni egy élet alatt, de ha ezt őszintén csinálják, kapnak lehetőséget hogy ott folytassák a következő életben, ahol abbahagyták...beleszületnek egy vallásos családba, és rögtön folytatják.

Mindenre van példa, és az ellenkezőjére is 😉

2021. ápr. 15. 21:31
 4/9 Grimfox ***** válasza:
82%

Ez egyéni beállítottság kérdése. Meg a környezeté, amiben felnősz. Ha az alaptermészeted befogadó a témára, akkor ha találkozol vele fiatal korodtól, akkor könnyen alakul ki vonzódás. Akkor is, ha egy szellemi, vagy érzelmi alap hiányzik az életedből, bár ez nem korlátozódik gyerekkorra.

Szerintem kapcsold ki az autokorrekt funkciót, különben minden második kommentben belekötnek majd a helyesírásodba.

2021. ápr. 15. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

1

Ha már szóvá teszed valakinek a helyesírási hibáit (amik ráadásul az autokorrekt funkció által átírt szavakból erednek, nem is valódi helyesírási hibák, akkor lehetnél igényesebb a saját írásképedre.

Az általad leírt egyetlen sorban két helyesírási hibát vétettél.

2021. ápr. 15. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Mert nem foglalkoztál eleget a természettudományokkal.
2021. ápr. 15. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

A tarot (bár nekem semmi közöm hozzá) egy nagyon magas szintű megértést támogat, a Teremtő archetípusai tanulmányozhatók és érthetők meg általa, ebben az univerzumban.... semmiképp sem haszontalan játszadozás...akárcsak a kabbala, vagy pedig a csillagjegyek.

Bár mindhárom rendszer a Teremtő archetípusait kódolja, más más földönkívüli fajktól/szellemi lényektől kapta az emberiség, ezért nagyon különbözőek.

Egyet érdemes választani, és tanulmányozni.

2021. ápr. 15. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:
7 látom hallom tudom :)
2021. ápr. 16. 00:12
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 Azt le tudnád írni, hogy melyiket mely lényektől kaptuk?
2021. ápr. 17. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!