Hogy lehet jókor jó helyen lenni?
Figyelt kérdés
Nekem miért nem megy?2021. márc. 27. 22:55
1/10 anonim válasza:
Most jókor voltál jó helyen
ugyanis válaszoltam neked
érezd megtiszteltetve magad
2/10 anonim válasza:
Pont úgy, mint ahogy rosszkor rosz helyen csak jobban felkészülve rá.
4/10 anonim válasza:
Miért, nem ott vagy? Intuicióval.
6/10 Grimfox válasza:
Önismeret, és előrelátás. Nem a jövőbelátás értelmében gondolom. Önismeret, hogy tudd, hogy a valóságban mi válik hasznodra, mi jó neked, és előrelátás, hogy felismerd azokat a helyzeteket, amik teljesítik ezeket a feltételeket. Meg persze döntéshozó képesség, hogy a megfelelő alkalom felkínálkozásakor a lehető legtöbbet tudd kihozni a helyzetből.
7/10 anonim válasza:
Én azt nem tudom. De sajnos, tudom, hogy hogyan kell rosszkor rosz helyen lenni... Elég gyakori dolog az életemben :/
8/10 Grimfox válasza:
Én gyakran vagyok jókor jó helyen, de sosem tudom értékelni az eredményét, és tönkre is megy.
9/10 anonim válasza:
Beállítottság, életszemlélet kérdése. Egyszer olvastam egy könyvet, már nem emlékszem a címére. Arról szólt, hogy mi a különbség a szerencsések és a szerencsétlenek között és hogyan tudsz ez ügyben változni. Attól függ, hogy vélekedsz a világról, magadról. Hogyan viszonyulsz az emberekhez, a helyzetekhez, mennyire vagy nyitott a lehetőségekkel kapcsolatban. Akik szerencsétlennek vallják magukat, ők is vannak jó helyeken, helyzetekben, de nem veszik őket észre, ezért nem tudnak élni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!