Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A nők miért hajlamosabbak...

A nők miért hajlamosabbak hinni az ezotérikus bullshitekben mint a férfiak?

Figyelt kérdés
Vannak női ismerőseim akik totál rákattantak ezekre az ezoterikus agymenésekre mint asztrológia, spiritualizmus, pr*anadi, meg hasonló eszetlenségek, és már lényegében mindent elhisznek a totál antipatikus előadóknak. Hogy nem veszik észre, hogy minden tudományos alap nélküli agymosáson vesznek részt és miért szeretik azt, hogy megmondják nekik a echte hülyeséget?

2021. ápr. 13. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

10

Jó de eleve a horoszkóp is egy baromság. Akkor minden ami erre épül az csak még nagyobb baromság.

2021. ápr. 13. 16:43
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Elfogadom a véleményed, és megértem miért gondolod így. Én is nevetségesnek találtam, az egész horoszkóp dolgot, hogy több millió embernek ugyanolyan napja/hete legyen csak mert egy adott csillagjegy alatt született. Aztán az önismereti útam kezdetén elkezdtem komolyabban tanulmányozni az asztrológia tudományát és meglepő egybeeséseket véltem felfedezni, nem csak magamon, hanem a környezetemben mindenkin, akinek megnéztük a születési ábráját. Azóta elmélyültem benne jobban és megértettem működését. Nem kell, hogy te is így tegyél, csak szerintem te sem tudsz mindent ahhoz, hogy kijelentsd bármiről is hogy baromság.
2021. ápr. 13. 16:50
 13/14 anonim ***** válasza:
20%

12

Nem kell ehhez mindent tudni, egyszerűen ez egy baromság az egész úgy ahogy van.

2021. ápr. 13. 17:03
 14/14 anonim ***** válasza:
93%

Úgy értettem, a világ teli van misztikumokkal, amikről fogalmunk sincs :) Ahogy egyre jobban elmélyülök bennük, jövök rá, hogy nagyon keveset tudok.

De nem akarlak meggyőzni, szerinted baromság, legyen így. Csak nekem fura ez, mármint én sem megyek oda sehova kijelenteni valamiről, hogy baromság, amiről foglamam sincs. Dehát nem vagyunk egyformák.

2021. ápr. 13. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!