Az akupunktúrának lehet hinni? Kinek mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
tényleg ha a fülön a szem "pont"-ba lövik a fülbevalót akkor az látás romláshoz vezet?2019. márc. 29. 20:56
2/9 anonim válasza:
Főleg,ha a szemen a fülpontba!Az 100%os!
3/9 anonim válasza:
tanultam akupunktúrát... és pont ilyen hiedelmek miatt rákérdeztem a tanárunknál mi igazság van abban, hogy egy fülbelövéssel tönkre vághatunk bizonyos pontokat.. azt mondta semennyi... szóval nyugodtan lövesd a füled, semmi bajod nem lesz tőle :)
4/9 anonim válasza:
Igen, működik.
De csak placebohatása van, szóval bármi más is működhet helyette, amit elhiszel.
Amiről pedig írsz, az a nocebo hatás.
Vigyázz, mert az is működik, ha elhiszed!
5/9 anonim válasza:
placebo hatás.. valóban ezért van több 1000 éves múltja és csak orvosi végzettséggel lehet tanulni+ több évig Kínában (máshol nem tanulhatod meg) ... valóban baromság... nézz utána a dolgoknak, mielőtt bármiről is kijelentesz valamit..
6/9 anonim válasza:
Utánanéztem, azért mondom.
Keleten vannak teljesen hatástalan módszerek is, ezerévesek, szóval ez nem érv.
Az akupunktúra a placebo módszerét használja, más NINCSEN benne. Ezer év alatt ezt tökélyre fejlesztették.
7/9 anonim válasza:
"utánanéztem": sok netes cikket olvastál gondolom... komoly "utánanézés" ahelyett hogy tapasztalatot gyűjtenél.. no comment
8/9 anonim válasza:
Nézd: ha nem nézel utána a dolgoknak, az a te bajod.
Ha így beleesel pl. a matematikai csapdába, az is.
De hogy még büszke is vagy erre?
9/9 anonim válasza:
Ne ijesszétek már meg, most megint 10 napig erről tesz majd fel kérdéseket nonstop... Ráadásul úgy, hogy már nincs is átszúrva a füle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!