Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A dimenzió közötti ugrálás...

A dimenzió közötti ugrálás lehetséges?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel mindketten aktívan foglalkoztunk a mágiával, viszont nekem az elmúlt időben nincs erőm erre. Mindketten azt észleljük hogy teljesen más a környezetünk, nagyon szokatlan és fura. Ő próbálja kinyitni a 3. szemét és egyéb spiri dolgok viszont nekem nyílik ki és neki nem(én nem is akarom kinyitni) Semmit nem érzünk valóságosnak,mintha teljesen más világba kerültünk volna(egymáson nem érzünk változást, inga szerint lelkitársak vagyunk) én pl furcsa hangokat hallok az égből, ő folyamatosan lövéshangokat, az égbolt olyan mintha ki lenne csak vetítve, egyátalan nem a megszokott.

Én pl látom harmadik személybe magamat néha pl ha megyek be valahova a szemem sarkából látom magam mintha máshova mennék, és ahogy fent említettem teljesen elment az erőm, nem tudom levédni már magam és stb(neki is)

((A fejembe valamiért mostanság egy démonszerű vízköpő van ha ez számít bármit is akkor mesélek még erről))

2021. márc. 30. 01:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy mit keresnek szkeptikusok egy ezotériához kapcsolódó kérdés alatt...
2021. ápr. 1. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11, gondolom a hülyéket próbálják kifigurázni, vagy humort csinálni néhány elmebetegből, akik ilyeneket írnak, hogy furcsa hangokat hallanak, meg látja magát a szeme sarkából. Ezek tipikusan skizofrénia vagy ahhoz hasonló pszichózis tünetei. Segíteni sajnos nem lehet nekik ismeretlenül, ezért marad számukra a kinevetik, amin változtatni nem lehet elv, vagy nem tudom.

De az is lehet, hogy azokat szeretnék ezzel kifigurázni, akik szerint ez teljesen normális dolog és még "tanácsokat" is adnak az ilyen beteg embereknek.

2021. ápr. 1. 22:31
 13/13 anonim ***** válasza:
76%
12 vagyok, az viszont tény, hogy nem etikus viccelődni azzal, akinek ilyen komoly gondjai vannak, hogy ilyeneket kiír.
2021. ápr. 1. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!