A dimenzió közötti ugrálás lehetséges?
Barátnőmmel mindketten aktívan foglalkoztunk a mágiával, viszont nekem az elmúlt időben nincs erőm erre. Mindketten azt észleljük hogy teljesen más a környezetünk, nagyon szokatlan és fura. Ő próbálja kinyitni a 3. szemét és egyéb spiri dolgok viszont nekem nyílik ki és neki nem(én nem is akarom kinyitni) Semmit nem érzünk valóságosnak,mintha teljesen más világba kerültünk volna(egymáson nem érzünk változást, inga szerint lelkitársak vagyunk) én pl furcsa hangokat hallok az égből, ő folyamatosan lövéshangokat, az égbolt olyan mintha ki lenne csak vetítve, egyátalan nem a megszokott.
Én pl látom harmadik személybe magamat néha pl ha megyek be valahova a szemem sarkából látom magam mintha máshova mennék, és ahogy fent említettem teljesen elment az erőm, nem tudom levédni már magam és stb(neki is)
((A fejembe valamiért mostanság egy démonszerű vízköpő van ha ez számít bármit is akkor mesélek még erről))
Más lett a főnök odakint ez azért van..persze részben,mert nem sok a különbség..Az atmoszfa változást énis érzékelem,plasztikus,metálos,egyenes és nyílt lett elég ocsmány ez nagyjából az Ahrimáni energiák a végidők kezdetével...A romantikus Luciferi ideák ideje lejárt a középkori vámpír miszticizmus történelem,most a MI-kor következik a transzhumán légkörrel...
Valamint pólus és dimenzióváltásban van az egész univerzum az alsóasztrális régiók kitisztulnak,lassan a közép is és az emberiség áttér a mentális életre nézz utána mit jelent,mert ez elég összetett,tehát a mágiagyakorlás már nem működik saját célra...
Viszont a kollektív és saját tudatalatti tartalmak a felszínre csúszhatnak olyan formában amit te is érzékelsz és minden ellentétes akarat párhuzamosan is észlelhető akár 2-3 esemény is egyszerre amikor kívülről látod magad egy térben pl....
VAGYIS minden rejtett nem tudatos vágy szinte azonnal megnyilvánul,ezért vették el az erőtöket és még sokan másoknak is,hogy ne okozzatok nagyobb kárt...szellemi szintű kollektív tisztulásban az arcodba tolnak mindent...a barinőd tükör,mi az amit ő valójában nem akar meglátni,mi az amire nem kész és miért félsz te kinyitni?
Az ég meg műanyag igen,fura zajok,fények mindenfelé,mert ha látná a tömeg ami fölöttünk zajlik infarktot kapna...A nap
8
gratulálok elment 15 perc az életedből ezzel a baromság leírásával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!