Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok,mennyi valóságal...

Mit gondoltok,mennyi valóságalapja lehet annak amit gondolok?A teóriámnak lehet valós alapja?

Figyelt kérdés
Ne haragudjon meg senki,mert nem akarok senkit se bántani mégha úgyis tűnik de van egy gondolatom a Bloody Mary (elnézést ha nem jól írtam)ügyben.Néhány helyen azt olvasni,ha 3x kimondjuk a nevét a sötétben tükör előtt megöl minket,meghalunk.Sokan azt írták itt ezen az oldalon,hogy kipróbálták de nem volt semmi.Nos ami hátborzongató ebben hogy lehet hogy akik ezt írták azok NEM PRÓBÁLTÁK ki,mert féltek csak azt hazudták és akik kipróbálták azok már nem tudnak nyilatkozni mert meghaltak.Döntsétek el lehet e valós ez a teória,ha igen van okunk félni.
2021. márc. 25. 22:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez elég egyértelmû volt eddig is.

Üdv. Lu

2021. márc. 26. 21:19
 12/13 anonim ***** válasza:
11, hát nem tudom, igazából sok kettyós ember létezik, én semmin nem lepődnék meg
2021. márc. 26. 21:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Max Egregor, formályában létezik, és parazitadémon formában.
2021. márc. 26. 23:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!