Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok,mennyi valóságal...

Mit gondoltok,mennyi valóságalapja lehet annak amit gondolok?A teóriámnak lehet valós alapja?

Figyelt kérdés
Ne haragudjon meg senki,mert nem akarok senkit se bántani mégha úgyis tűnik de van egy gondolatom a Bloody Mary (elnézést ha nem jól írtam)ügyben.Néhány helyen azt olvasni,ha 3x kimondjuk a nevét a sötétben tükör előtt megöl minket,meghalunk.Sokan azt írták itt ezen az oldalon,hogy kipróbálták de nem volt semmi.Nos ami hátborzongató ebben hogy lehet hogy akik ezt írták azok NEM PRÓBÁLTÁK ki,mert féltek csak azt hazudták és akik kipróbálták azok már nem tudnak nyilatkozni mert meghaltak.Döntsétek el lehet e valós ez a teória,ha igen van okunk félni.
2021. márc. 25. 22:14
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Nem tudom mennyire lesz elfogadható a kommentem de én összesen négyszer próbáltam ki bloody mary idézését. Tudtommal még nem vagyok halott. Amúgy elgondolkodtató teória de elég "hihetetlen". (Nem bántásból irtam)
2021. márc. 25. 22:22
 2/13 anonim ***** válasza:

kimentem a tükör elé és nem történt seeeeeeeeeeeeeeemmmmm

nem, amúgy én 3 éve tényleg kimondtam és azóta élek még mindig :)

2021. márc. 25. 22:37
 3/13 A kérdező kommentje:
és mi van ha később lesz valami mondjuk öngyilkosságra sarkallna bennetek és megtennétek,vigyázzatok magatokra komolyan mondom én nem próbálom ki mivel elég sok szerencsétlenség történt velem meg történik és szerencsétlenségből hátha beütném a fejem a tükörbe vagy az arcom és elvéreznék annyira félek azt hiszem meghalnék Mióta ezzel a témával foglalkozom ijesztő hangok jönnek távolról és a tablet magától bekapcsolt Már bánom hogy kiírtam nem tudok aludni,csettingetések jönnek a tükör felől és párom mellettem alszik .Nem tudok aludni elkapott a félelem de nagyon erősen.
2021. márc. 25. 23:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem Mary itt van.
2021. márc. 25. 23:15
 5/13 anonim válasza:
Öhm, én hiszek a paranormális dolgokban és régebben elég komolyan foglalkoztam vele és az a tapasztalatom hogyha valamilyen idézésre nagyon rá stresszel valaki ( vagy nagyon megijed a gondolatától is) akkor sok mindent "beképzelhetünk". A tablet magától is bekapcsolhat egy értesítés miatt, az ilyesztő hangok a távolból lehetnek akár a képzelet szüleménye is. Nem tudom mennyire vagy ezekhez a dolgokhoz "új" de ha ennyire félsz tőlük akkor nem ajánlom mert akkor felesleges aggodást válthatnak ki az emberből. Régebben velem meg néhány barátommal is volt hasonló hogy este, teliholdkor leültünk egy ouja tábla köré hogy "mi aztán szellemet fogunk idézni" de sajnos nem lett belőle semmi. Viszont, mindannyiunk nagyon meg volt rémülve attól hogy valami történni fog és olyan dolgokat képzeltünk be amik meg se történtek... Nem leszólni szeretnélek hanem segíteni..
2021. márc. 26. 03:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Azért mert valakit érdekel a paranormális téma és e tárgykörben olvas, vagy néz videókat, filmeket, még nem fognak megjelenni a szellemek, démonok meg semmi.
2021. márc. 26. 11:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Troll alert
2021. márc. 26. 12:57
 8/13 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem próbálkozz más koktélnevekkel is!

Pina colada 3x

Gin tonic szárazon jéggel 3x

Hüsi mürmülével 3x

Hátha azok jobban hatnak, mint a Bloody Mary koktél...

2021. márc. 26. 13:14
 9/13 anonim ***** válasza:
A tükrök csak tükrök. Ha a tükrök gondolkodnak és torzítanak na akkor van baj. Gondolj csak Luciferre a legszebb angyalra. Na neki aztán akarhatsz megfelelni elõbb kerget õrületbe.
2021. márc. 26. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem troll
2021. márc. 26. 21:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!