Megpróbáltam asztrál utazni de nem sikerült, jó úton haladtam(többi lent)?
Mondtam a haveromnak ezt az asztrál utazás dolgot javasolta próbájuk ki, neki sikerült, nekem nem. Meditáltam stb és egy ilyen alagútszerűséget láttam. Azt mondta hogy ez jó. Valakinek volt ilyen tapasztalata? tippek légyszi?
(bocsi a fogalmazásért)
Nem rossz ötlet. De sajna nem nagyon fog összejönni mert ilyen nincs :(
Szia!
Amiket itt írtak az előttem hozzászólók, az többnyire marhaság.
Igen én voltam kint, és nem kell hozzá se tudatos, se tudattalan alvás, de még alvási paralízis sem.
Az asztrális kivetülés megtörténhet spontán is, de nem kell hozzá aludni.
A lényeg pont az, hogy 100%-ig tudatos vagy, és nem alszol. Téged a félelmed gátol meg abban, hogy kilépj. Ezért a döntő pillanatokban véget ér a folyamat. Több fázis van a kilépésig. Az ellazulás: ez gyakorlással gyorsan elérhető. A hidegrázós fázis a 2. Itt oda-vissza futkos a hideg a testeden, pont úgy mint amikor kiráz a hideg, csak itt nem áll meg dolog. A lábujjadtól a fejed búbjáig, oda-vissza futkos a hideg és ez eltarthat akár egy percig is. Ha még itt is nyugodt és higgadt tudtál maradni, akkor jön a 3. fázis: Itt érezhetsz olyan dolgokat, ami teljesen új érzet. Olyan , mintha besüllyednél az ágyba testrészeid könnyebbek lesznek. Majd egyértelműen érzed, hogy veszíted el a súlyod. Egész addig, amikor is súlytalannak érzed magad. Na ha idáig eljutsz, akkor üdv. a klubban. :) Itt már kint vagy, és a tudatod, az asztrál testben helyezkedik el, és már nem a fizikai test érzeteit érzed. Ha ideges vagy izgatott leszel, egyből visszakerülsz a testedbe, és vége mindennek, mint egy filmszakadás. Sok gyakorlást igényel a dolog, és végig lazának, higgadtnak, és nyugottnak kell maradnod. Nekem is kb. 25.-re sikerült. A konkrét technikák egyikét kiválaszthatod pl. az asztrálutazás c. könyvből. Amikor már stabilan kint tudsz maradni, akkor odamész ahova csak akarsz, és felfedezhetsz egy ismeretlennek tűnő világot. Persze később rájössz, hogy nem is annyira idegen... Jó repülést! ui: szólj ha már jól megy, mehetünk együtt is kirándulni ;)
Első sorban fókuszálj, meditálj, abból következnek ezek.
Bár nem mondom hogy ezek valós dolgok, de kutatásnak jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!