Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Borzalmasan lassan haladok....

Borzalmasan lassan haladok. Jól akarom csinálni (pl egy oldalas szöveg elkészítését) ezért írás közben sokat töprengek, visszatörlök, átfogalmazom, mégsem jó, nincs ihlet, szünetet tartok, és alig haladtam, csak az idő telt el. Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Mit tegyek ez ellen?

* az még lemaradt, hogy szünet tartása után sem leszek sokkal pörgősebb.

És ez kb állandó. Így munkavégzés szempontjából sem előnyös.

Mit tehetnék? Ez eléggé elkeserít.

2021. jan. 29. 18:00
 1/6 A kérdező kommentje:

4 oldalas anyagot kb 2 nap alatt raknék össze. Vagy egy bő nap alatt.

Ahogy olvasgattam itt, van akinek ez 1 óra, vagy 3-4.

De nekem nem hiszem hogy meglenne 4 óra alatt.

Egy állásra pályázást is kb 2 óra alatt csinálok meg. Néha több, néha kevesebb.

2021. jan. 29. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy te egy kicsit perfekcionista? Tökéletességre törekvő?

Engedj az elvárásaidból. Először írj csak vázlatot, aztán majd ráérsz kidolgozni.

A végén többször átolvashatod, csiszolhatod. De akkor legalább már van egy szöveged, amivel lehet mit kezdeni, legrosszabb esetben elküldeni azt, mert még mindig jobb próbálkozni egy 70%-os szöveggel, mint nem elküldeni bármit.

2021. jan. 29. 18:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Ahh, de. Minden szót alaposan meggondolok, hogy melyik lesz jobb.... -.-"
2021. jan. 29. 18:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom, csak úgy vagyok vele, hogy a 70%-os önéletrajzot felreraknák hamar. És ha már foglalkozok vele, akkor muszájnak érzem, hogy minél jobb legyen. Vagyis olyan, amire azt mondanám hogy ez jó.
2021. jan. 29. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csakhogy lehet, hogy a saját mércéd sokkal magasabb, mint másoké. :)
2021. jan. 29. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Akkor tudatosítsd, ha gondolkodsz rajta, semmit nem fogsz haladni. Ha meg leírsz valamit, legalább LESZ munkád, amit elvégeztél. Én azt csináltam amikor írni akartam, hogy a cél az volt, minél rosszabb legyen az írás. Mintha firkáltam volna a rajz órán. Csak írtam ami jött, és több oldal kész lett. Nem lett a legjobb persze, de csináltam valamit, és tudtam élvezni, éreztem, milyen írni. Aztán szerkesztéssel meg egyre jobb lett. A tökéleteset nem sok gondolkodással fogod elérni, hanem a tökéletes egyensúllyal, gondolkodás és elengedés között.
2021. jan. 29. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!