Van, aki kap üzeneteket az elhunyt szerettétől?
2 éve meghalt egy pillanat alatt az egyik nagyon kedves barátnőm 42 éves korában. Nagyon megrázott a halála. Rettenetesen túlsúlyos volt, a szíve, vagyis embólia vitte el. A temetése egy hajón volt. Amikor megtudtam, hogy a Dunába fogják szórni a hamvait, Israel Kamakawiwoʻole Somewhere over the Rainbow száma járt folyamatosan a fejemben. Még külsőre is ez a nagy fokú elhízás a barátnőmre emlékeztetett, azon kívül a szám végén Israel hamvait beleszórják a folyóba. Amikor a temetésre mentem és a hajóra várakoztunk a rokonokkal, a távolban megjelent egy kis szivárvány. Nem volt nagy, csak elkezdődött a horizonton. A hajóúton a barátnőm hamvait egy urnában a vízre helyezték és mindenki belehajította a vízbe a virágait. A hajó tett egy kört és még sokáig néztem a távolodó urnát a virágokkal. Amikor kikötöttünk és az autókhoz sétáltunk, egy hatalmas szivárvány ragyogott fel az égen. Az autóval egyenesen a szivárvány felé mentünk, mintha egy színes mesebeli kapu ívelt volna az út fölött. Le is videóztuk.
Én akkor éreztem úgy, hogy ez egy üzenet. Nem feltétlen tőle, hanem az égiektől, akikben igazán már rég nem is hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!