Ha sokat gondolok egy elhunyt személyre, ő ezt valahogy érzi?
Figyelt kérdés
Jó tudom buta kérdés részben de én hiszek a halál utáni létezésben, és csomó ilyen dologba. Tehát a lelke vagy ő esetleg a túl világból érezheti/tudhatja hogy gondolnak rá?2021. jan. 6. 17:10
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem.Ő már nem kötődik ide.Nem érdekli, hogy mi van itt.Tovább lépett.
2/8 anonim válasza:
Aszt nem de pl ha büdi a lábod aszt bezzeg megérzik.
3/8 Grimfox válasza:
A halál az élet kötődéseit, a személyiséget, és az emlékeket is érinti. Ezek is meghalnak a test halálát követően. Nem azonnal. Amíg ezek léteznek, addig esetleg érezhet belőle valamit, de ezek is gyorsan pusztulnak, és az öntudat is ritkán aktív a halált követően, mivel ez a rész is folyamatosan degradálódik. A lélek egy idő után ezektől teljesen mentessé válik, így az elhagyott élettől teljesen függetlenné válik. Ettől függetlenül neked, mint gyászolónak sokat segít, ha gondolsz az eltávozott személyre.
4/8 anonim válasza:
Én csak azt tudom, ha nem mész el mások temetésére, ők sem fognak elmenni a tiédre!
5/8 Grimfox válasza:
Ha pedig elmész mások temetésére, akkor ők is eljönnek a tiédre? Érdekelne egy ilyen szertartás...
6/8 anonim válasza:
Közös hamvasztásnak hívják... Biztos akarod?
7/8 Grimfox válasza:
Az kicsit más, mint ahogy a fenti szabályszerűség sugallta. Például dédnagymamám, 2001-ben halt meg. Ha ő eljönne a temetésemre, sokan furcsállnák. Illetve én is furcsállnám, ha elmennék egy temetésre, és a vendégek között lennének olyanok, akiknek az aktuálisan temetendő egyén elment a temetésére.
8/8 anonim válasza:
ha kapcsolatod van valakivel bizonyos szinten ha meghal te sem adsz ki ilyen mérhető jeleket, voltak rá kísérletek, szóval sejt szinten nem valószínű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!