Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha sokat gondolok egy elhunyt...

Ha sokat gondolok egy elhunyt személyre, ő ezt valahogy érzi?

Figyelt kérdés
Jó tudom buta kérdés részben de én hiszek a halál utáni létezésben, és csomó ilyen dologba. Tehát a lelke vagy ő esetleg a túl világból érezheti/tudhatja hogy gondolnak rá?
2021. jan. 6. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem.Ő már nem kötődik ide.Nem érdekli, hogy mi van itt.Tovább lépett.
2021. jan. 6. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Aszt nem de pl ha büdi a lábod aszt bezzeg megérzik.
2021. jan. 6. 18:04
 3/8 Grimfox ***** válasza:
A halál az élet kötődéseit, a személyiséget, és az emlékeket is érinti. Ezek is meghalnak a test halálát követően. Nem azonnal. Amíg ezek léteznek, addig esetleg érezhet belőle valamit, de ezek is gyorsan pusztulnak, és az öntudat is ritkán aktív a halált követően, mivel ez a rész is folyamatosan degradálódik. A lélek egy idő után ezektől teljesen mentessé válik, így az elhagyott élettől teljesen függetlenné válik. Ettől függetlenül neked, mint gyászolónak sokat segít, ha gondolsz az eltávozott személyre.
2021. jan. 6. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom, ha nem mész el mások temetésére, ők sem fognak elmenni a tiédre!
2021. jan. 6. 19:44
 5/8 Grimfox ***** válasza:
Ha pedig elmész mások temetésére, akkor ők is eljönnek a tiédre? Érdekelne egy ilyen szertartás...
2021. jan. 6. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Közös hamvasztásnak hívják... Biztos akarod?
2021. jan. 6. 19:59
 7/8 Grimfox ***** válasza:
Az kicsit más, mint ahogy a fenti szabályszerűség sugallta. Például dédnagymamám, 2001-ben halt meg. Ha ő eljönne a temetésemre, sokan furcsállnák. Illetve én is furcsállnám, ha elmennék egy temetésre, és a vendégek között lennének olyanok, akiknek az aktuálisan temetendő egyén elment a temetésére.
2021. jan. 6. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
ha kapcsolatod van valakivel bizonyos szinten ha meghal te sem adsz ki ilyen mérhető jeleket, voltak rá kísérletek, szóval sejt szinten nem valószínű.
2021. jan. 7. 12:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!