Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi vár ránk majd odaát?

Mi vár ránk majd odaát?

Figyelt kérdés
Az utóbbi idökben sokat szoktam gondolkozni a halàlon. És őszíntén szólva rettegtek tőle,hogy vajon mi lesz majd utána? Létezik e valami odaàt vagy csak egyszerűen semmivé leszünk? Egyébként nekem már sok hozzátartozóm meghalt és volt olyan,hogy kaptam "visszajelzést" Mégis amikor a halálra gondolok félek tőle mert annyira bizonytalan,hogy egyáltalán lehetséges e utána bármilyen létforma?

2020. aug. 6. 16:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Én is gyakran gondolkodom ezen, mert sajnos nekem is minden szülőm elhunyt már.

Úgy gondolom, hogy egy ugyanilyen világ van a halál után. Viszont, ott béke van, és szeretet.

Az is elgondolkodtató, hogy a gyilkosok és a többi lelketlen, gonosz vagy ember hova kerül a halála után.

2020. aug. 6. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszem hogy a lélek halhatatlan.Ha véget ér a földi életünk levetjük a fizikai testünket mint egy ruhát ez a halál.A lélek viszont örök.Én ebben hiszek.Nekem is ment előre szerettem és nagyon remélem hogy a legjobb helyen van odafent.Én is szoktam ezen agyalni hogy mi lesz ha bekövetkezik.A halál pillanatától félek mivel még nem ismerem és ugye az ember fél attól amit nem ismer.Remélem a lelkem összetalálkozik utána az elveszett szerettemmel.Nagyon bízom benne😊😇
2020. aug. 6. 17:11
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Hát biztosra nem tudja senki sem hogy mi lesz ha meghalunk, és élő ember ezt jó eséllyel soha nem is fogja megtudni. Feltételezések vannak de egyik sem bizonyítható dolog, tehát vagy elfogadod hogy nem fogod megtudni sosem hogy mi van halál után csak mikor te is meghalsz, vagy kiválaszthatsz egy ilyen elméletet ami neked szimpatikus és hihetsz benne hogyha ettől megnyugszik a lelked
2020. aug. 6. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Talán a halálunk után sem fogjuk megtudni, mert lehet, hogy a mostani létünk egy rövidke élet csak a végtelen időegyenesen. És nincs semmi emlékünk születésünk előttről.

De lehet, hogy máshogy van.

2020. aug. 6. 19:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen utolsó. Pont ez benne a legfélelmetesebb,hogy lehet sosem kapunk választ erre mert akkor már úgysem tudjuk felfogni.
2020. aug. 6. 19:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az odaát lehet egy másik létforma, másik idősík, másik univerzum, másik dimenzió stb.
2020. aug. 6. 19:39
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Ne félj. Orbán megreformálja a túlvilágot is mire odaérsz. Gondolom fiatalabb vagy nála te is. Lesz rezsicsökkentés, csok, stadion. Nincs mitől félni.
2020. aug. 6. 20:06
 8/12 anonim válasza:
0%
Én abban bízom hogy halál után nincs semmi és csak úgy semmivé leszünk. KB olyasmi lesz mint születésünk előtt
2020. aug. 6. 20:38
 9/12 anonim ***** válasza:
69%
#8 én őszintén ezt tartom a legvalószínűbbnek. Nem lenne jó, én remélem hogy máshogy lesz, de attól még ez a legvalószínűbb végkimenetel sajnos
2020. aug. 6. 22:38
 10/12 anonim ***** válasza:
41%
Egy új élet vár rád halálod után, de csak akkor ha Te is úgy akarod!
2020. aug. 6. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!