Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi vár ránk majd odaát?

Mi vár ránk majd odaát?

Figyelt kérdés
Az utóbbi idökben sokat szoktam gondolkozni a halàlon. És őszíntén szólva rettegtek tőle,hogy vajon mi lesz majd utána? Létezik e valami odaàt vagy csak egyszerűen semmivé leszünk? Egyébként nekem már sok hozzátartozóm meghalt és volt olyan,hogy kaptam "visszajelzést" Mégis amikor a halálra gondolok félek tőle mert annyira bizonytalan,hogy egyáltalán lehetséges e utána bármilyen létforma?

2020. aug. 6. 16:34
1 2
 11/12 anonim válasza:

Elég csak abba belegondolni hogy az egész világ az egész univerzum minden egyszer csak elfog tűni és tényleg nem lesz semmi de semmi. Ez kb. olyan 10 a századikon év múlva lesz. (Tegyél a 10-es mögé 100 nullát)

Ez rengeteg sok idő de csak gondolj bele. Lesz olyan hogy nem lesz semmi.

Szóval erősen kétlem hogy a halál után lesz-e bármi is de majd meglátjuk. Szeretnénk hinni egy olyan világban ahol a még létezel halál után mert én is elvesztettem édesapámat. De szerintem ennek nagyon kicsi az esélye

2020. aug. 7. 08:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Egyébként szeretnék leírni valamit. Nagymamám 18eve halt meg. Halálát követő egy évben történtek érdekes dolgok a lakásban. Többek között egyik este hallottam az ágyam mellett hangos lépkedéseket. Nem csak simán nyilorgott a parketta,hanem papucs csattogás és tisztán kivehető volt,hogy valami elsétált mellettem. Az akkori élettársam is megrémült. Ő pedig nemis ismerte nagymamámat. 8 éve édesanyám is elment,de ő utána semmi hasonló dolog nem történt,pedig anyumat nagyon szerettem és iszonyú volt feldolgoznom a halálát. Apám 2éve halt meg és az ő halála után se történt 'visszajelzés" Ezért is gondolkozom mostanában ennyit a halálon mert már szinte minden családtagom elment.
2020. aug. 7. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!