Ez nem tudom mennyire paranormális kategória, de anyám felébredt azon az éjjel, abban az időpontban, amikor az ő anyja tőlünk 150 km-re váratlanul elesett és meghalt. Azt mondta anyukám, segítségkiáltást hallott, bejött a szobámba, de én aludtam nyugodtan. Nekem ezt reggel elmesélte, megvontam a vállamat, hogy én nem álmodtam rosszat, nem hiszem hogy kiabáltam. Órákkal később tudtuk csak meg, hogy meghalt a nagymamám.
2021. márc. 16. 09:48
12/13 anonim válasza:
Amikor ideköltöztunk pár éve eleinte a falban dubögést hallottam. Háromszor, mindig háromszor mintha ököllel a falra utne valaki. Ez meg-megismétlődött, volt hogy napi szinten hallottam 1-2szer a kazánház kulső falán. Gondoltam mikor felújítás, kulső festés volt a házon hogy megutögetik a falat megvizsgálva állapotát, mivel vegyes falazatú. De mikor kinéztem, senki se volt ott. Tehát eleinte kerestem a reális magyarázatot.
Ez a jelenség alábbhagyott és végul megszűnt, bár volt hogy hónapok múlva még 1-2szer hallottam. Megismétlődött a jelenség, mikor sajnos párom anyukája meghalt. Viszont az közelebbi falon hangzott inkább a folyosón. 5 nagyon hangos dubbenés este 8 óra környékén .Egymásra néztunk párommal, hogy ki lehet az ilyenkor, ide senki nem jön csak úgy hivatlanul, előzetes bejelentés nélkul. Meg hát zárva van a kapu is. Senkit sem láttunk. Szerintem anyukája jelzett nekunk. Ez a jelzés nem ismétlődött meg.
2021. márc. 16. 11:18
13/13 anonim válasza:
Rákban haldoklott a nagybátyám, aki nálunk lakott. A nagymamám ott volt mellette. Én éppen egy szekrény előtt térdelve kerestem valamit, amikor egyszer csak úgy éreztem, mintha valami szellő fújt volna rajtam keresztül, hátulról. (Tényleg pont háttal voltam annak a szobának, ahol a nagybátyám feküdt.) Pár másodperccel később aztán meghallottam a nagymamát sikoltozni, hogy jaj, meghalt a Lali, meghalt a Lali. Azóta sem tudom pontosan, mi volt az a szellőszerűség, amit éreztem... Nem volt sem kimondottan hideg, sem meleg, azt mondhatnám, "testmeleg" volt... És egyáltalán nem volt ijesztő, inkább meglepődtem rajta. Viszont ha netalán tényleg a lelke volt, akkor eléggé furcsállom, hogy éppen nekem jelezte a távozását, mert amíg élt, nemigen álltunk vele valami közel egymáshoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!