Szellemet láttam?
Szóval tegnap este szerintem láttam egy szellemet.Felèbrettem ès az ágyam fölött állt egy lány könyvekell a kezében.Ahogy meglátam eltűnt,mármint rám eset.De nem èreztem.Szóval szerintem mindenki tudja azt az èrzèst hogy megijedtem ès össze rázkodik az ember.Ès hát mivel mint minden normális ember egy ilyen helyzetben bezártak ez történt velem.Szerintem nem állom volt mert utána gondolkottam.Szóval szerintem nem állom volt.
Kinek mi a véleménye erről?
Ez nem egészen alvásparalízis. Hanem tipikusan az a jelenség, amikor kezdesz elaludni, de az agyad ezt még nem akarja ezért egy kisebb impulzust küld a testednek amitől rándulsz egyet és felriadsz. Ehhez rendszerint álmodunk is valamit. Pl azt, hogy valaki, vagy valami ránk esik, de ami még gyakoribb, hogy ledőlünk, le esünk valahonnan, vagy épp zuhanunk, szimplán elesünk ilyesmi.
Végső soron ez is alvásparalízis, de ez elalváskori alvásparalízis, nem összetévesztendő az ébredéskori alvásparalízissel, aminek az egyik velejárója, amit itt valaki fentebb írt, hogy átmenetileg (akár hosszabb, akár rövidebb ideig) nem tudunk mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!