Szellemet láttam?
Figyelt kérdés
Szóval tegnap este szerintem láttam egy szellemet.Felèbrettem ès az ágyam fölött állt egy lány könyvekell a kezében.Ahogy meglátam eltűnt,mármint rám eset.De nem èreztem.Szóval szerintem mindenki tudja azt az èrzèst hogy megijedtem ès össze rázkodik az ember.Ès hát mivel mint minden normális ember egy ilyen helyzetben bezártak ez történt velem.Szerintem nem állom volt mert utána gondolkottam.Szóval szerintem nem állom volt.
Kinek mi a véleménye erről?
2021. febr. 26. 13:58
A kérdező szavazást indított:
Nem léteznek szellemek.
Te egy szellemet láttál.
24 szavazat
1/12 A kérdező kommentje:
Ja ès utána elmélet aludnom.
2021. febr. 26. 13:59
2/12 A kérdező kommentje:
Elkellet
2021. febr. 26. 13:59
4/12 anonim válasza:
Ahhh, az a tanárod volt, észrevette, hogy nincs kész a leckéd, ezért házhozvitte.
5/12 anonim válasza:
Alvásparalízis nem lehetett? Tudtál közbe mozogni? Amúgy lehet vannak szellemek de nem ebbe a párhuzamos világba amibe mi élünk
6/12 anonim válasza:
Valószínűleg alvásparalízis. Elég gyakori jelenség, és nagyon élethű hallucinációkat okoz.
8/12 anonim válasza:
Semmi sem ok nélkül történik. Hol laksz, kik laktak ott azelőtt?
10/12 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy inkább állom lehetett.Ma este nem tèrt vissza.Tudtam mozogni.
2021. febr. 27. 03:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!