Tudom, hogy butaság, de mi az alapja és lényege a laposföld elméletnek?
10@
Akkor mi ez a sok hülyeség a vízszinttel, meg a görbülettel?
Miért lépett ki a feleséged, kirúgták, mivel foglalkozott?
A korai ember laposnak látta a földet, mert felszínről figyelte meg. A vallások is ezt propagálták, és a vallások voltak a leginkább meggyőző erővel bíró tényezők az ókorban, és a középkorban. A jelenlegi mozgalom is nagy eséllyel mélyen vallásos, a bibliát szó szerint értelmező személyektől eredhetett.
Persze nem mindenki volt ilyen az ókorban sem. Eratoszthenész Pentatlosz kiszámította viszonylag nagy pontossággal a föld kerületét, méghozzá két város távolságából, és a napfény beesési szögének különbségéből ugyanabban az időpontban a két városban. kerekítve kb 39250km-re becsülte a Föld kerületét a kezdetleges módszerével(250000 stadion). Ez elég közel van a 40075 km-es valós kerülethez.
8-as
Hogy lehet jelentkezni a társaságba?
Szeretném megtudni a titkokat. Nem hiszem el, hogy sosem beszélt feleséged ezekről?
Kérdésedben a válasz.
"Tudom hogy--->BUTASÁG<--- de mi az alapja a.."
Jelentkezni nem lehet, ők fognak jelentkezni nálad. Nem tudom másoknál ez hogyan történt. Nejemet 2013-ban keresték fel. Kapott egy linket, ami a dark weben volt elérhető. A belépési kódot saját személyes adataiból a bibliai kódtábla alapján kellett megtalálnia.
Ritkán beszélt a titkokról, s nem vagyok kompetens az ilyen témákban. Amikor érdeklődtem, csak annyit mondott, ha tudnám amit ő, nem lehetne nyugodt az életem. Mosolyogtam, ő mindig csak jót akart nekem.
16#
Te mit gondolsz a laposföld elméletről? Lapos a Föld😀?
"Te mit gondolsz a laposföld elméletről? Lapos a Föld😀?"
Kedves kérdező.
Tudtommal geoid alakú. Feleségem azt mondaná, hogy a forma függ a megfigyelő pillanatnyi helyzetétől,sebességétől, dimenzió/térlátásától, idővonalon elhelyezkedésétől....
Az elmélet zagyvaságokat tartalmaz, az igazi titok elfedésére való, de alkalmas a kiválasztottak ébresztésére.
A titkok nem csupán a Föld alakjával vannak kapcsolatban. Tudományos tételek tömbkelegét tartalmazza. Melyekkel eddig is és a jövőben is évről-évre találkozhatnak az emberek, amint politikai és gazdasági szinten is biztonságosnak ítélik meg azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!