Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudom, hogy butaság, de mi az...

Tudom, hogy butaság, de mi az alapja és lényege a laposföld elméletnek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 15. 00:06
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

10@

Akkor mi ez a sok hülyeség a vízszinttel, meg a görbülettel?

Miért lépett ki a feleséged, kirúgták, mivel foglalkozott?

2021. febr. 15. 10:06
 12/22 anonim válasza:
78%
A tagok egyik feladata a ködösítés minden plattformon, hogy a társaság rejtve maradhasson. Nejem belgyógyász szakorvos volt, de már elhunyt.
2021. febr. 15. 10:09
 13/22 Grimfox ***** válasza:
77%

A korai ember laposnak látta a földet, mert felszínről figyelte meg. A vallások is ezt propagálták, és a vallások voltak a leginkább meggyőző erővel bíró tényezők az ókorban, és a középkorban. A jelenlegi mozgalom is nagy eséllyel mélyen vallásos, a bibliát szó szerint értelmező személyektől eredhetett.

Persze nem mindenki volt ilyen az ókorban sem. Eratoszthenész Pentatlosz kiszámította viszonylag nagy pontossággal a föld kerületét, méghozzá két város távolságából, és a napfény beesési szögének különbségéből ugyanabban az időpontban a két városban. kerekítve kb 39250km-re becsülte a Föld kerületét a kezdetleges módszerével(250000 stadion). Ez elég közel van a 40075 km-es valós kerülethez.

2021. febr. 15. 10:17
 14/22 anonim válasza:
100%

8-as

Hogy lehet jelentkezni a társaságba?

Szeretném megtudni a titkokat. Nem hiszem el, hogy sosem beszélt feleséged ezekről?

2021. febr. 15. 10:53
 15/22 anonim ***** válasza:
36%

Kérdésedben a válasz.

"Tudom hogy--->BUTASÁG<--- de mi az alapja a.."

2021. febr. 15. 11:00
 16/22 anonim válasza:
79%

Jelentkezni nem lehet, ők fognak jelentkezni nálad. Nem tudom másoknál ez hogyan történt. Nejemet 2013-ban keresték fel. Kapott egy linket, ami a dark weben volt elérhető. A belépési kódot saját személyes adataiból a bibliai kódtábla alapján kellett megtalálnia.

Ritkán beszélt a titkokról, s nem vagyok kompetens az ilyen témákban. Amikor érdeklődtem, csak annyit mondott, ha tudnám amit ő, nem lehetne nyugodt az életem. Mosolyogtam, ő mindig csak jót akart nekem.

2021. febr. 15. 11:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Az alapja az emberek szemszögéből ered, a lényege, hogy az emberek tudatlanságban éljenek, szót fogadjanak, ne vándoroljanak, mert le esnek a föld széléről.
2021. febr. 15. 11:20
 18/22 anonim ***** válasza:
Sztem ez még régről jött vissza mert régen így gondolták
2021. febr. 15. 11:23
 19/22 A kérdező kommentje:

16#

Te mit gondolsz a laposföld elméletről? Lapos a Föld😀?

2021. febr. 15. 12:36
 20/22 anonim válasza:
95%

"Te mit gondolsz a laposföld elméletről? Lapos a Föld😀?"

Kedves kérdező.

Tudtommal geoid alakú. Feleségem azt mondaná, hogy a forma függ a megfigyelő pillanatnyi helyzetétől,sebességétől, dimenzió/térlátásától, idővonalon elhelyezkedésétől....

Az elmélet zagyvaságokat tartalmaz, az igazi titok elfedésére való, de alkalmas a kiválasztottak ébresztésére.

A titkok nem csupán a Föld alakjával vannak kapcsolatban. Tudományos tételek tömbkelegét tartalmazza. Melyekkel eddig is és a jövőben is évről-évre találkozhatnak az emberek, amint politikai és gazdasági szinten is biztonságosnak ítélik meg azokat.

2021. febr. 15. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!