Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Grimfox hogyhogy ilyen felkész...

Grimfox hogyhogy ilyen felkészült, okos, olvasott?

Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 08:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Úgy, hogy vannak még emberek, akik jól használják fel a szabadidejüket.
2021. febr. 14. 08:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Szóval ez a trükkje! De honna tudja, mi mindent kell elolvasnia, h ennyire képben legyen? Hogyan szelektál? Mi a célja a bölcsességgel?
2021. febr. 14. 08:11
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Könyvekből szerezte tudását, nem pedig a Gyk Ezotéria kategória kommentjeiből.
2021. febr. 14. 08:36
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Én elég sokat beszéltem már vele és nagyjából ez a lényeg, amit írtak, hogy ő is sokat olvas.

Én inkább filmeket nézek.

2021. febr. 14. 08:37
 5/15 A kérdező kommentje:
Éééértem. Hogy válogatta ezeket a könyveket össze? Hogy szelektálta ki a marhaságokat belőlük? Hogy érlelte bölcsességgé?
2021. febr. 14. 08:38
 6/15 Grimfox ***** válasza:
82%
Pofátlan dolog egy rólam szóló kérdéshez írni, de sosem a szerénységemről voltam híres. Nem tudom előre, mit kell elolvasnom. Mindent elolvasok, ami felkelti az érdeklődésem, és utána döntöm el, hogy elfogadom e, hitelesnek tűnik e, vagy hülyeséget olvastam(saját vélemény szerint).
2021. febr. 14. 08:39
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Értem. Az alapvető tudásmátrixodat (amire később az új dolgokat "akasztgatod") hogyan alakítottad ki?
2021. febr. 14. 08:45
 8/15 Grimfox ***** válasza:
81%

Ugyanígy, ahogy leírtam. Mondjuk gyerekként még sokkal nehezebb volt ezotériával, okkultizmussal, és főképp mágiával foglalkozó könyvekhez jutni. A könyvtárban meg furán néztek rám, mikor 14-15 évesen ilyen könyveket kerestem.

Várkonyi Nándor-Varázstudomány című könyvét érdemes elolvasni. Sok témát felölel elméleti szinten. Ha valaki bírja a nehéz szöveget, akkor az jó alapozó.

2021. febr. 14. 09:01
 9/15 anonim ***** válasza:
16%
"sosem a szerénységemről voltam híres" Itt a lényeg. Ez mindent elmond a tudásáról, vagy éppen annak nagyfokú hiányáról...
2021. febr. 14. 09:15
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Számomra elfogadható ez az ún. valóság. Mindazonáltal kutatom a törvények értelmezési tartományát, és a működésükhöz szükséges peremfeltételeket. A számomra elérhető legmagasabb rendű törvényeket igyekszem alkalmazni az életben (és azoknak is vetem alá magam). Ezek persze gyakran felülírják a már megszokott, ismert elképzeléseket.

A Várkonyi-könyvnek utánanézek.

2021. febr. 14. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!