Létezhetnek a valóságban orbok? Mit érdemes róluk tudni? Mi a véleményetek az alábbi tapasztalatomról?
Magam is tapasztaltam egy efféle jelenséget az éjszakai erdőben tavaly ilyenkor. Megjegyzem, lakott terület elég messze volt a táborhelyemtől. Először azt hittem éjszakai túrázók közelednek felém...később azt, hogy valaki ügyetlenkedve próbálja felverni a sátrát, közben ugye a zseblámpával világítgat. De a zseblámpát kizárhatjuk, mert csak önmagának volt fénye, azt nem vetítette sehová. Konkrétan tőlem kb. 2-300 méterre egy gömb/kör alakú fénylő 'energia' jelent meg aznap este. Sárgás-fehéres volt a színe és vagy 4-5 órán keresztül (amíg el nem aludtam), biztosan végzett különféle mozgásokat: lassan mozgott ez az 'energiagömb', de mindig ugyanazon a meghatározott helyen belül. Volt fel-le, jobbra-balra irányuló, és amolyan kör-körös mozgás is, s ezek kombinációja. Mozgott néha, aztán megállt. Majd előlről, de mindig másfajta mozdulatsort.
Ott helyben nagyon megijedtem, mert ehhez fogható élményem azelőtt sosem volt.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez megtörtént, és nem képzelegtem. Szóval az ehhez hasonló "mit szívtál?" kommentektől kíméljetek. :D. Próbáltam képet, videót is készíteni róla, de túl messze volt és túl apró, hogy látni lehessen valamit rajta. Rengeteg időt eltöltöttem ennek a valaminek a bámulásával aznap. Csak álltam ott, és volt, hogy egy órán át néztem, hogy mi lehet ez...
Lövésem se volt akkor, mi lehet, ezért eléggé paráztam egyedül a semmi közepén. :D
Arra gyanakszom, hogy egy orb lehetett, mert ahhoz hasonlít leginkább a formája.
Igazából megmagyarázhatatlannak találom az egészet a mai napig. Úgy hiszem, hogy valamiféle nem evilági energia lehetett. Ettől függetlenül ebbe a kategóriába tettem, mert valamiféle racionális választ szeretnék rá kapni, mintsem ezoterikusat.
Mi erről az egészről a véleményetek? A valóságban is megjelenhetnek orbok, nemcsak fényképeken?
Nektek van hasonló tapasztalatotok bármiféle fényekről?
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!