Létezhetnek a valóságban orbok? Mit érdemes róluk tudni? Mi a véleményetek az alábbi tapasztalatomról?
Magam is tapasztaltam egy efféle jelenséget az éjszakai erdőben tavaly ilyenkor. Megjegyzem, lakott terület elég messze volt a táborhelyemtől. Először azt hittem éjszakai túrázók közelednek felém...később azt, hogy valaki ügyetlenkedve próbálja felverni a sátrát, közben ugye a zseblámpával világítgat. De a zseblámpát kizárhatjuk, mert csak önmagának volt fénye, azt nem vetítette sehová. Konkrétan tőlem kb. 2-300 méterre egy gömb/kör alakú fénylő 'energia' jelent meg aznap este. Sárgás-fehéres volt a színe és vagy 4-5 órán keresztül (amíg el nem aludtam), biztosan végzett különféle mozgásokat: lassan mozgott ez az 'energiagömb', de mindig ugyanazon a meghatározott helyen belül. Volt fel-le, jobbra-balra irányuló, és amolyan kör-körös mozgás is, s ezek kombinációja. Mozgott néha, aztán megállt. Majd előlről, de mindig másfajta mozdulatsort.
Ott helyben nagyon megijedtem, mert ehhez fogható élményem azelőtt sosem volt.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez megtörtént, és nem képzelegtem. Szóval az ehhez hasonló "mit szívtál?" kommentektől kíméljetek. :D. Próbáltam képet, videót is készíteni róla, de túl messze volt és túl apró, hogy látni lehessen valamit rajta. Rengeteg időt eltöltöttem ennek a valaminek a bámulásával aznap. Csak álltam ott, és volt, hogy egy órán át néztem, hogy mi lehet ez...
Lövésem se volt akkor, mi lehet, ezért eléggé paráztam egyedül a semmi közepén. :D
Arra gyanakszom, hogy egy orb lehetett, mert ahhoz hasonlít leginkább a formája.
Igazából megmagyarázhatatlannak találom az egészet a mai napig. Úgy hiszem, hogy valamiféle nem evilági energia lehetett. Ettől függetlenül ebbe a kategóriába tettem, mert valamiféle racionális választ szeretnék rá kapni, mintsem ezoterikusat.
Mi erről az egészről a véleményetek? A valóságban is megjelenhetnek orbok, nemcsak fényképeken?
Nektek van hasonló tapasztalatotok bármiféle fényekről?
Köszönöm a válaszokat!
Köszi!
A zseblámpához: önmagában az a feltételezés, hogy valaki órákon át ugyanazon a helyen világítson, kifinomult mozgással mozogjon (nem volt semmi hirtelen mozdulat benne), már alapból kizárható.
Továbbá ez a jelenség MINDIG ugyanolyan fényerőséggel világított. Míg egy zseblámpánál ugye ha mozogsz, mindig másmerre irányul a fény, van hogy közben halványabb lesz, meg erősebb lesz...
Mikor eltűnt onnan, azt már nem láttam, mert igaz nem szívesen, de elaludtam :D.
De amíg nézegettem, egyszer sem tűnt el. Mindig ott mozgott azon az egy helyen.
Ahogyan fentebb is utalt rá egy hozzászóló, ez úgy tűnik, hogy tényleg energiagömb, úgynevezett plazmagömb lehetett, de természetesen orbnak is lehet nevezni. Ezek kozmikus intelligenciák megnyilvánulásai, nem ebből a létezési tartományból származnak. Hogy miért jelennek meg itt a mi világunkban is, azt nem tudom. Talán üzennek valamit a jelenlétükkel, hogy itt az ideje felébredni az emberiségnek a több ezer éves materialista rémálmából.
Sokan észlelnek ilyet világszerte, és ahogyan fentebb említette egy hozzászóló, éjszaka feltűnőbbek.
Volt egy kiváló magyar kutató is, aki elképesztő alapossággal kutatta annak idején ezt a jelenséget. Mindent megtett annak érdekében, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjon ez a téma, de a hatalom sajnos aljas módon elsumákolta és félresöpörte ezt az egészet, amit rendkívüli alázattal és kitartással elvégzett ez a kutató. Pedig egyértelműen bebizonyította, hogy ez létező jelenség. Sejthető, hogy az lehetett a baj, hogy ez a téma már túlmutat a materialista nézetben, világképen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!