A Q-annon után milyen irányzatba tudnék beintegrálódni?
Most vége a Q-anonnak sajnos, pedig nagyon szerettem volna, ha Trump ígéreteihez híven kiáll a nyílvánosság elé a liberális pedofil botrányaival, de úgy létszik megfenyegették a családját is. Vége van ennek is. Hát, béke poraira. Most egy másik csoportba kellene tartoznom, nem tudok magányosan élni. Melyik csoportokat javaslod?
A lapos földesbe nem tartozok, sajnos nem hiszek ebbe. Nem játszik a belső föld elmélet sem. Ahhoz már túlképzett vagyok az érettségimmel. Hiszek a Chemtrailben, de nem látok benne fantáziát. Az űrlények meg a gondolatolvasás bejönnek pl, de nem igazán értem miről szolnak ezek az elméletek. Nagyon fanatikus Q-annonos voltam, nem tudtam más elméletekbe elmélyedni. Nem vagyok annyira eszes, hogy egyszerre foglalkozzak mással is. Ilyen Molnár Árpis cuccok bejönnek, mert szeretem a modern agyleolvasós gépes dolgokat, de ő ebbe láthatóan beleőrült. Én meg nem akarok dühöngő örült lenni
Tudnál az egyéni képességeim alapján javasolni spirituális irányzatokat?
1 Viccelsz? Jön itt az áltudományos baromságaival. Én fogom a gyóccermaffia szekerét tólni. Írjon fel természetes gyógynövénytablettát vagy elmehet
2 Lehet a politikába jobb lenne. Tetesd át felőlem. Amúgy pont azért írtam ezeket a kategóriákat így bele mert politika.
A szavazásból kimaradt a Szervezett Technológiai Zaklatás.
Angolul Gang Stalking.
Az is egy érdekes téma.
Attól, hogy nem úgy lett minden 20-án, mint a Q hívők várták, az elméletek és vádak nagy része még áll, amiről szó volt addig, általában sok évtizede. Ezeket nem Q alkotta meg és kezdte a semmiből, ezt hajlamos mindenki elfelejteni. Csak nézd meg Jeffrey Epsteint.
Nem kell "tartozni" valahova mindenáron, mert a valahova tartozás kötöttségekkel jár. Ha érdekel a téma, akkor kutass, ennyi.
Kedves Kérdező!
Neked aztán sok szabadidőd van!
Szerintem inkább valami mást válassz unaloműzés céljából. Köthetnél,olvashatnál,gyalogolhatnál és még más sok minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!