Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Képtelen vagyok beintegrálódni...

Képtelen vagyok beintegrálódni a társadalomba. Nem érdekelnek az emberek, fájdalom őket hallgatni. Menthetetlen vagyok, örökké egyedül leszek?

Figyelt kérdés
Nem bírom magam jól érezni magam emberek között, egyszerűen nem érdekelnek, teljesen közömbös vagyuk irántuk. Néha érzem hogy érdekelne egy két lány de azok is csak azért mert szépek és vonzóak és jól lenne velük szexelni de többet ennél se érzek. Sokat olvasgattam személyiségi zavarokról és szerintem a borderline illik rám a leginkább. Hogyan lehetne ezen változtatni?
2014. ápr. 26. 13:28
 1/3 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül betegség ez, a férfiak többsége is csak a nőket keresi, és szexért közeledik a nőkhöz.

ha problémának érzed, keress valakit, aki segít neked, mert magadtól nem valószínű, hogy megoldod.

vannak ingyenes pszichológusok körzetekben, iskolákban, fizetős 10.000/óra.

próbálkozhatsz lelki vezetőkkel is, vagy önismereti szakkörökkel.

2014. ápr. 26. 13:58
 2/3 anonim válasza:

Nálam is ugyanez van.

Undorodom az emberektől.

Primitív barom szinte az összes, leszarok mindent... nem szeretem őket. nem bírom elviselni.. nem akarok köztük lenni.

14/L

2014. ápr. 26. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
26%
Akkor költözzetek ki az erdőbe.... mi tart vissza titeket?
2014. ápr. 26. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!