Van itt olyan aki megvan győződve róla hogy nem benne van a hiba és mégis csak alig tud normálisan beintegrálódni ebbe a magyar társadalomba? 24/F
És hol a kép, hogy tudjam milyen az az ember akire leírtál 5 jelzőt?
Amíg nem kapok képet csak annyit tudok erre írni hogy, biztos a Te életed sincs rendben, ahogy az enyém se, meg a Földön sok millió emberé még.
Amit leírtál, nagyon fellengzősen hangzik. És mivel itt is rengeteg a primitív, buta ember, nem csoda, ha egyből nekedugrik mindenki. A magyarok már csak ilyenek. Fejtsd ki hosszabban, hogy pontosan mi a probléma, érdekelne!
26f
Egy kicsit tényleg egoista a kérdés, de én is így érzem :D
Bár nálam az a helyzet, hogy a korosztályommal átlagba jól kijövök, de megtartani nem tudom a barátokat hosszan, viszont a párom baráti körével jobban érzem magam, sokkalta kellemesebb társaság (6-9 évvel idősebbek).
Szóval én úgy tartom, hogy ha a hiba bennem is van, az az hogy máshogy értem meg mint a korosztályom nagyja.
22/L
Sokan nem tudják a szó jelentését. Egoista: csak magára gondoló ember aki csak a saját érdekeit nézi. Én ennek szöges ellentéte vagyok mert empatikus vagyok és sajnálom szegény embereket akik mondjuk egészségügyi okok miatt sem dolgozhatnak, ha tudnék szívesen segítenék nekik.
Ugyanakkor sajnálom hogy egy olyan társadalomban kell élnem ahol a buszon olyan a hangulat mint a ravatal előtt, és kerülgetnem kell a belvárosban a büdös, igénytelen embereket. Az ideális barátnő találás pedig csodaszámba tartozik mivel hasonló mentalitású és igényesebb lányokat nagyon nehezen találok. Ez sem az én hibám:D De ha jobban alszotok akkor varrjátok a nyakamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!