Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen emberek a skorpió...

Milyen emberek a skorpió csillagjegyűek?

Figyelt kérdés
Milyen tulajdonságaik vannak?
2021. jan. 25. 09:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Belső tulajdonságokra gondolok természetesen
2021. jan. 25. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Nem szeretek álatlánosítani, de én 2 skorpiót ismerek.

Az egyik egy igazi ‘utálatka’, ahol lehet belédköt, kiforgatja a szavaidat, hátbatámad ott ahol a legjobban fáj. Ő egy idősebb nő, távoli rokon.

A másik egy havercsaj: Beszédes, izgő-mozgó, mosolygós, de ő is hirtelen haragú és olyankor undorítóan tud viselkedni, valamint vannak csípős megjegyzései.

2021. jan. 25. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy részük nagyon rendes, megbízható, türelmes, nyugodt. Már részük kevésbé, és vannak köztük kifejezetten undok, kibírhatatlan, felelőtlen alakok is.

Összességében kb. olyanok, mint akik az év többi időszakában születtek.

2021. jan. 25. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A skorpió jegy az elengedéssel kapcsolatos, és tulajdonképpen ez köszön vissza különböző formákban, attól függően, hogy azt hogyan kezeli az adott skorpió.

Ha nagyon nem tud/nem akar megválni valamitől (szilárd vízjegy, tehát érzelmileg nagyon is képes kötődni), akkor görcsösen ragaszkodhat egy házhoz, egy ruhához, kiskedvenchez, emberhez, időszakhoz, bármihez. Ugyanígy, ha nem tudja, és nem is akarja elengedni az adott dolgot, akkor jöHET elő az a tulajdonsága, hogy bosszúálló, meg manipulatív, azért, mert így abba az irányba tudja terelni a dolgokat, hogy attól a valamitől NE kelljen megválni. Vagy, épp azért csinálja, amit, hogy könnyítse magának a megválást.

De az elengedést úgy is kezelheti, hogy lázad. Ha jobban megy neki, és nem a megválás ellen van, akkor melankoliával, meg borúlátással kezeli ugyanezt. De még rengeteg lehetőség van, emberfüggő.

Ezt a megválást a skorpiók életük során elég sokszor megélik, és bármiben megélhetik. A megválás tárgya bármi lehet, pitiáner dolog is (pl.: egy cipő, kedvenc bögre stb.). (pl.: Én skorpióként egész augusztusban már azért voltam/vagyok oda, hogy vége a nyárnak. Gyász 5 fázisa. És van, hogy azt kívánom, hogy inkább legyen akkor vége hamarabb, mert ezt, hogy van, de tudom, hogy már nem sokáig kb. elviselhetetlen. Innen jön valószínűleg a fekete-fehér látásmód.).

Ha sokszor megélik ezt, akkor rájönnek, hogy minden múlandó és egyszer mindennek vége lesz. És ezt a közelgő véget láthatják mindenben (lsd.: borúlátás). Ezért már eleve lassan/óvatosan kötődnek, vagy épp nem kötődnek semmihez, mert tudják, hogy ha egyszer vége lesz, akkor annál jobban fognak szenvedni, minél jobban kötődtek az adott dologhoz. Vagy idő előtt megválnak valamitől, mert gyorsan túl akarnak lenni a „megválás” részen (lsd. amit augusztusról írtam).

Egyébként meg érzékeny (akármit is mutat, vízjegy), nem áll meg a felszín vizsgálatánál, szeret a dolgok mélyére látni.

DE! A fentieket mindenképp befolyásolja, hogy más bolygók hol állnak a születési képletben, aszcendens, Hold, házak stb. Mindenkinél máshogy jelenik meg.

Amit írtam, azt általam olvasottak alapján írtam, amiket úgy ítéltem meg, hogy több közük van a valósághoz, mint random tulajdonságok felsorolása, amik vagy igazak vagy nem, egyszer igazak egyszer nem.

2021. jan. 25. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is Skorpió vagyok és a nyarat mindig siratom. Gyűlölöm a nagy hőséget és a darazsakat, de ezt leszámitva, akkor is a nyár a kedvenc, mert számora a szabadság, a lehetőségek időszaka.

"A közelgő véget láthatják mindenben"

Hát ja. Még nincs is új munkahelyem, de már azon parázok, hogy ha majd lesz, akkor annak majd mikor és miért lesz vége...A kapcsolatokkal is így vagyok.

2021. jan. 26. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!