Asztrológiához értő emberek! Milyen a jelleme egy skorpió holddal rendelkező személynek?
Szia, nekem az aszcendensem, a holdam és a Vénuszjegyem is skorpió.
Borzasztóan erős érzelmekkel rendelkezem, gyakran van egy ilyen "öngerjesztő szenvedés" funkcióm, amitől sokat szenvedek, de mintha akarnám ezt az egész szenvedést, hogy a padlón legyek. A skorpió ugye alapvetően a végletekben gondolkozó jegy, mindent vagy semmit, mélység és magasság, és van egy ilyen rögeszmém, hogy a mélység után jól fog esni a magasság, talán ezért keresem a mélységet.
Illetve, ugye a mindent vagy semmitből jön a szenvedély.
Meg valamennyire intuitív is vagyok, és a szavaimmal manifesztálok (ez utóbbi mondjuk mindig fordítva működik pont, ezért inkább nem használom)
Jah, meg ha előző életre gondolunk, akkor a vizes jegyek mindig valamilyen szexualitásbeli témával kapcsolatos karmát hoznak magukkal (én például leszbikus vagyok, de nem biztos hogy az magyarázható ezzel)
Remélem tudtam segíteni, így két év távlatából is. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!