Melyik csillagjegyek illenek a legjobban a skorpió férfihoz? Tapasztalatok jöhetnek!
Bika- csak egy idő után a Bika ragaszkodni kezd hozzá, rátelepszik. A szexben nagyon jól passzolnak.
Halak- egy ideig szuper minden, de a Halak hajlamos mindent a szívére venni, és nem tudja elviselni ha a Skorpiö titkolódzik.( pedig ez a lételeme)
Skorpió- egy Skorpiót csak egy másik Skori érthet meg igazán, de a kezdeti szenvedély gyorsan fordul át marcangolásba, egymás idegeinek cincálásába.
Rák - a legjobb! Csak sajnos a Skori nem mindig becsüli meg, ha valaki tudja és akarja szeretni.
A Rák az igazi "sub": "gazdag lelke van" ~ lehet "alázni.
Egy Skorpió nő például rendesen tud rendezni (kezelni) egy Rák férfit. Az életben ott nem hagyja a Rák, akármit is kap, ahogy látom.
Lehet, hogy a Rák nő is elbírja a Skorpió férfit, ezt nem tudom.
Oroszlán nő nem való szerintem neki. (nem hagyná, hogy alázza esetleg csalja)
Előző vagyok, folytatom.
Szóval ő nagyon gyenge, tudja is magáról, ezért vagy öt alázod, vagy ő téged.
Ha te alázid megy utánad, ha ő téged ( mert veled megteheti) akkor az felemeli.
És ha a skorpió ennyire alázza a rákot akkor miért "alompar"? Ez így tok egyoldalú és nem szeretet a skorpiótol. Aki szeret az nem alaz. Egyébként azt hallottam, hogy a skorpió amúgy is sokszor szeretőt tart.
Szóval osszessegeben nem értem miért illik a skorpió a rákhoz. Én is sok helyen ezt olvastam. De szerintem a skorpió durva a rákhoz vagy nem? Tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!