Más is úgy érzi hogy bizonyos csillagjegyekben született emberek túl vannak misztifikálva? Pl. skorpió, bika, oroszlán
Miben vannak túlmisztifikálva?
Nem, nem érzem. Minden jegynek vannak erősségei, meg gyengéi is.
Mi bajod az oroszlánnal például?
A skorpió miben van túlmisztifikálva? Olvastam pár leírást magamról, semmi különös, többségében illenek rám a tulajdonságok.
Mi nem tetszik rajta?
Bizonyára olyan tulajdonságokkal bírnak ezek a jegyek, amik az adott személynek szimpatikusak. Adott tulajdonságok meg esetleg több embernek szimpatikusak. Ettől még nem lesz túlmisztifikálva. Szerintem.
(A halak ismerőseimmel kapcsolatban pont az a tapasztalatom, amit leírtál. Pedig állítólag a víz jegyűekkel jól kijövök...)
Én Ikrek nő vagyok, na azokat mindenki utálja az interneten (való életben nem tapasztaltam ilyet).
Szerintem amúgy a csillagjegy-leírások arra jók, hogy adnak egy támpontot ahhoz, hogy jobban megértsük egymást és önmagunkat, nem pedig arra, hogy bekategorizáljuk az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!