Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Más is úgy érzi hogy bizonyos...

Más is úgy érzi hogy bizonyos csillagjegyekben született emberek túl vannak misztifikálva? Pl. skorpió, bika, oroszlán

Figyelt kérdés
Még azt is gyakran hallom, hogy aki pl. rák, az egyből hozzáteszi, hogy de skorpió az ascendense, és akkor már bátran kihúzza magát.

2016. ápr. 6. 20:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Amúgy én halak vagyok, apróbb dolgokon el tudok nyekeregni, de ha bármi miatt tényleg össze kell szednem magam pl. vizsga , betegség, mások támogatása stb.. nagyon nagy önfegyelmem van és megcsinálom amit elterveztem. És jóbarát miatt bármikor ,bármit megteszek ,sőt gyakran még idegenekért is, ha szépen kérik. A humorom is híresen jó, sokan szeretika társaságom és bíznak bennem. Mindenki nyugodtnak és higgadtnak , csak én tudom belül mennyit viaskodok, nem ül ki az arcomra.
2016. ápr. 9. 21:47
 12/13 A kérdező kommentje:
Az ikrek nőknél azt tapasztaltam, hogy vagy nagyon háziasak és jó vendéglátók, vagy pedig olyan- csináld magadnak a konyhámban a vendégség alatti ebéded- szabad foglalkozásos vendégség van. Beszélgetni jól tudok velük,de csak kevesüknél érzem, hogy nagyon egy hullámhosszon lennénk.
2016. ápr. 9. 21:51
 13/13 anonim ***** válasza:
A skorpió egyébként szereti ha misztikusnak tartják és sokszor rá is játszanak erre a szerepre.
2016. jún. 30. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!