Igaz, hogy azok az emberek, akik skorpió csillagjegyűek általában rock, és metál zenét hallgatnak?
Skorpió vagyok és valóban, a rockot sosem utasítom vissza, a metalt is szeretem, de csak módjával, abból is a lightosabb, érzelmesebb, gótikusabb hangzásvilágú darabokat, a nonstop hörgést ki nem állhatom. :D
Egyébként zenei téren mindenevő vagyok, de talán valóban a rock az egyik olyan zenei műfaj, ami a legközelebb áll hozzám.
19/l
Igen, sajnos dekandens metált hallgat az ismerősöm és olyat tett a családban, amit ritka ember, de erre nem térek ki.
A metál zene semmiképpen sem a lendületet és a pozitív gondolkodást serkenti ...
Exe2: a rock zene kortalan!!!
Hetes, ez nem a metál zene miatt történt. Ha valaki rosszat tesz, az ettől függetlenül is megteszi. A rockerek a látszat ellenére sokkal jobb emberek, mint a többiek. Legalábbis ez az én tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!