A Skorpió pasikról mit kell tudni?
sosem felejt és nem hagyja hogy elfelejtsd...:) ha haraggal váltok el akkor is várhatod h évek múltán is előbukkan h emlékeztessen...
végletek, élet/halál, szerelem/gyűlölet mozgatják, nincs középút..
mindenkim skorpió amúgy :)
Szeretik, ha "rossz" vagy... ha beleviszed őket a rosszba,felpörgeted az adrenalin-szintjüket, ha melletted egy kaland az élet.
Ha megmutatod a (szép) lábaidat. Ha nem mutatod ki, hogy odavagy értük.
Ha van egy erős értékrended, elveid, aminek a határait feszegethetik. A játékot, játszmákat.
Ha rajong érted még vagy 5 pasi és velük kőkeményen versenyezhetnek miközben öldökli őket a féltékenység.
Te meg csak kacérkodsz, erre begerjednek.
Legalábbis akikkel összehozott a sors.
Ha merészen szexis is tudsz lenni, de mikor olyan kedved van, hegyet mászol velük. Meg nem sikítozol a darazsaktól, hanem elegánsan lepöckölöd őket. :D
egy skorpió csaj
"A hím könyvskorpió rituális tánc után spermiumokat tartalmazó, gömb alakú, nyeles tömlőt helyez az aljzatra, melynek spermagömbjét a nőstény ivarnyílásába veszi fel. A kis lárvák itt maradnak és táplálkoznak kifejlődésükig. Az állatok zárt szövedékben telelnek át."
Aki engem hülyített két hónapig, az egy gyökér. 4,5 éve van együtt a barátnőjével (nekem persze azt mondta, szakít vele), de rendszeresen csalja, és még annyi sincs benne, hogy ő maga mondja el a nőnek.
Nagyon büszke arra, hogy mindig minden gáz helyzetből kidumálja magát, és akkora barom, hogy nemhogy kussolna arról, mit csinál; még dicsekszik is vele! Aztán csodálkozik, ha visszahallja a barátnője a dolgait, vagy v.melyik pótkerék ír neki.
Őszinteség? Igazmondás? Hírből sem ismeri. Nála kétszínűbbet még sosem láttam.
sosem felejt és nem hagyja hogy elfelejtsd...:) ha "haraggal váltok el akkor is várhatod h évek múltán is előbukkan h emlékeztessen..."
Hát annak, aki velem elszórakozott, nem ajánlom, hogy felvegye a telefont vagy írjon, vagy szembe jöjjön velem az utcán, mert olyat kap, hogy az anyjáék soha többet nem köszönnek neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!