A Bak nő és Skorpió férfi mennyire illik össze? Mi a baj köztük és mi a jó? Egy skorpió férfi minek örülne ajándékba?
Egy ilyen párost ismerek. Megérdemlik egymást, mert a pasi csalja a nőjét, és mikor lebukik kidumálja magát. A nő meg birka módon hisz is neki.
Amúgy náluk a fickó olyan, hogy imád kötekedni, és csak neki lehet igaza.
Nekem skorpió a párom, én meg bak nő vagyok.
Totál ugyanez van nálunk is, nem telik el nap, hogy valami apróságon ne kapnánk össze.
Szerintem az a baj, hogy nekem van egy elképzelésem, hogy mit hogyan kell csinálni, itt gondolok akár konyhai dolgokra is, meg neki is van elképzelése, és egyikőnk sem akarja feladni a másikért.
Bár nálunk azt veszem észre, hogy inkább ő a kötözködős, bak létemre meg vagyok annyira büszke, hogy felkapjam a vizet, ha valamiben beleköt.
Ajándékozás terén nem jött be a vicces ajándék (pl. feliratos póló), inkább a praktikusabbnak örült. Szoktam figyelni jóval az ajándékozás előtt, hogy mit mondott, mit szeretne venni, és mielőtt megvette, azt kapta tőlem ajándékba.
Ne hallgass rám, ha nem akarsz, de én mondom neked, hogy addig szabadulj meg ettől a k*cs*gt*l, ameddig nem tesz tönkre komolyabban.
Megváltozni ő sose fog, csak rosszabb lesz.
Aki szeret és tisztel, az nem csal meg téged és nem hazudik neked. Ha, pedig hülyeséget csinált, vagy v.mi nem jó neki, kinyitja a száját és őszintén megmondja; nem sumákol bele a világba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!