Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz, hogy azok az emberek,...

Igaz, hogy azok az emberek, akik skorpió csillagjegyűek általában rock, és metál zenét hallgatnak?

Figyelt kérdés
rock, metál, horoszkóp, skorpió

2013. aug. 14. 11:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Párom skorpió, és csak ilyen keményebb zenéket hallgat.

Viszont sógorom is az, ő zenesuliban tanult, és el nem tudnám képzelni róla, hogy metált hallgat, inkább a művészi zenéket szereti.

Főnökasszonyom is skorpió, ő meg meghallgat mindent, amit a rádióból szól.

Szóval nem lehet általánosítani.

2013. aug. 15. 10:10
 12/19 anonim válasza:
Szerintem sem a horoszkóptól függ, ki milyen zenét hallgat. Van egy skorpió ismerősöm, ő csak popot hallgat, vagy max olyan rock számokat amik 'menők' vagy mindenki ismeri. Én meg rák vagyok, akinél olyanok a horoszkóp leírások hogy ő a nagy szerelmes, meg érzelmes. Ehhez akkor elvileg nem a rock zene, hanem a lassú, romantikus számok illenének, nem? Én mégis rockot, metált hallgatok.
2013. aug. 15. 13:01
 13/19 anonim válasza:
testvérem skorpió. rockzenekara van. nagynéném fiatal korában rockot hallgatott, igaz, hogy most már nem, de a fiatal korára hivatkozva rá is igaz. én rák vagyok, de én is csak ezt tudok hallgatni. ;)
2013. aug. 15. 16:10
 14/19 anonim válasza:
13 vagyok,skorpió,és a metal-tól a rock-on át a punk-ig és a hardcore-ig minden jöhet...
2013. aug. 15. 19:37
 15/19 anonim válasza:
skorpió vagyok.énis 'mindenevő' fajta..de most épp a rock,metál(Rammstein,tdg,linkin park..ilyenek) korszakomat élem..keverve a szintis poppal (Hurts,depeche mode) 14/L
2013. aug. 15. 23:59
 16/19 anonim ***** válasza:
én skorpió vagyok, de csak 1-2 lightosabb rockszámot hallgatok. inkább Beatles-t, regggae-t, orosz rap-et, kínai zenéket... olyanokat, amiket a kutya se ismer :)
2013. aug. 16. 09:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Szegény skorpiók. Nem tudják magukról, hogy mikor születtek a Nap valójában a Szűzben ill. a Mérlegben volt. A Nap ugyanis sosem ott van ahol azt az asztrológusok állítják, ők lemaradtak pár ezer évvel. Így az összes horoszkóp hibás. Én pl. Nyilas vagyok, de fájdalom, születésem napján a Nap a Kígyótartóban van. Ezen az alapon természetesen az aszcendensek sem helytállóak, meg semmi sem. (Persze ha pontosan határoznák meg a helyét, akkor sem lenne semmi alapja).
2013. aug. 21. 10:14
 18/19 anonim válasza:
Én skorpió vagyok és lány létemre rockot meg metált hallgatok de nem hiszem hogy pont a horoszkóp miatt:D
2013. aug. 29. 21:42
 19/19 anonim válasza:
Én is skorpió vagyok de rockot metált hevy metált rapat hallgatok.De mindenkinek más és más a kedvence amit hallgat
2016. aug. 28. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!