Mit mondanak a konteosok az oltóanyagra?
Most minden konteót félretéve: tényleg nem tudni, hogy mik ezeknek a vakcináknak a hosszútávú mellékhatásai, okozhatnak-e különböző szövődményeket, milyen hatással vannak az alapbetegségekkel rendelkezőkre stb. Én szerintem nem éri meg mindezt kockáztatni egy olyan vírus miatt, ami csak az emberek egy nagyon kis részénél okoz halált vagy súlyos betegséget.
Nem hiszem, hogy kötelezővé teszik, de ha meglesz a kellő oltottsági arány az országban, hogy vége legyen a korlátozásoknak, és én nem leszek beoltva, akkor nem leszek szomorú. :D Bár szerintem nem lesz meg ez az arány. Egyrészt mert nincs elég vakcina, nem biztos, hogy lesz nyárig, plusz az emberek nem bíznak a kínai és orosz vakcinákban. Illetve nem hoszen, hogy sikerül meggyőzni elég embert, hogy oltassa be magát. Harmadrészt pedig nyáron elmegy nyaralni a korona, kinyit minden, full ugyanolyan lesz minden mint tavaly nyáron, mert az állam nem bírja fizetni a segélyt a vendéglátosoknak, és a szállásadók is hatalmas bevételektől esnének el, turisztikai pontok szintén. Talán lesz akkora oltottsági arány (20-30%), hogy azt merjék mondani, hogy akkor mindent lehet, csak maszkban. Aztán majd őszre megint emelkednek az esetszámok, szóval vissza minden lezárás, amíg nem lesz kellő mennyiségű beoltott ember. Addigra meg már lesz elég vakcina is so-so.
1. Nem vállalnak felelősséget sem bill gates sem semelyik kormány a hatalom meg végképp nem.Senki. Ergo saját felelősségre hagyod, illetve hagyják már most, mert
2.van ahol már most is kötelező részben. Ne legyenek kétségeid..sajnos. de remélem téved sok ember, és nem lesz kötelező.
Telepíted a vírusírtót majd fizethetsz a frissítésekért félévente.
Konteo, ha konteo, hogy az elit megunta hogy már bárki lehet kisvállalkozó és ez már veszélyezteti a befektetéseket, azaz leállítják a világot hogy a kicsik tönkremenjenek és likviditás nélkül kénytelenek lesznek eladni a cégeket amit már csak az elit tud mahd megvenni mivel neki mindig van miből, így újra visszaáll a régi rend: úr és szolga...
18-as, azt nem beleteszik, hanem sugározzák és ugye kell majd hozzá egy befogadó anyag is, na az vajon hogy kerül majd az emberbe?!
Ez is elgondolkodtató technológia, megmagyarázná a vírus terjedését a levegőben..:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!