Manócska1 kérdése:
Mondogattam páromnak hogy szép,szürke cirmos cicát szeretnék,ez miért történt? többi lent
Figyelt kérdés
szóval szürke cirmosunk még nem volt,és egyszer csak megjelent egy pár hónap múlva és mint aki otthon érzi magát beszaladt a lakásba. megtartottuk.. a sors vagy Isten vezérelte épp hozzánk?2021. jan. 21. 16:12
1/14 anonim válasza:
Attól függ melyikben hiszel! ;)
2/14 A kérdező kommentje:
nem tudom,talán mindkettőben
2021. jan. 21. 17:40
3/14 anonim válasza:
Hát mivel a sors és Isten ugyanaz, csak az egyik ateista szemmel a másik hívő szemmel, ezért... Isten.
4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm
2021. jan. 21. 17:45
5/14 anonim válasza:
Hát ritka dolog ha valaki egy cicát kíván S h így örül neki - legalábbis mostani világban.
Nagyon szeretem a macskákat bár sajnos már 6 éve nincsen S még nem is lehet. De ezzel engem is jobb kedvre derítettél. Milyen nevet adtál neki?
6/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, nekünk ugyanígy lett kutyánk! Nagyon akartunk egy kisebb testű kutyát és a nyitott kapun besétált.
7/14 anonim válasza:
Jó nektek H így szeret titeket a sors...
8/14 anonim válasza:
Nálunk így került haza az eltűnt macskánk. Előtte nap emlegettük, hogy már mióta nincs és hogy milyen szép, kedves macska volt stb... Másnap haza jött jó soványan, de egészségesen... 🙂
9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2021. jan. 21. 18:20
10/14 A kérdező kommentje:
hát,igen a sors keze rejtelem
2021. jan. 21. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!