Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Skorpió Napjegy, ikrek holdjeg...

Skorpió Napjegy, ikrek holdjegy. Ez nagyon rossz?

Figyelt kérdés
Nem értek hozzá, azért kérdem.
2021. jan. 20. 11:04
 1/2 anonim válasza:
100%
Én csak azt nem értem, miért merült fel benned, hogy rossz. Ezek csak bolygóállások, amik kis mértékben befolyásolják a személyiséged. Mindenki összetett a maga módján és akárhogy képzelik ezt az ,,összetételt", akár spirituálisan, akár vallásosan vagy más egyéb módon. Mellesleg sok embernek van egymásnak abszolút ellentmondó nap és holdjegye, köztük nekem is. Az általános megközelítés az, hogy 30 éves korod előtt a napjegy, 30 éves korod után pedig a holdjegy dominál. Én ezt cáfolom, mert 20 éves sem vagyok és a holdjegyem dominál. Remélem segítettem valamennyit.
2021. jan. 20. 11:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet rossz, lehet nem rossz(nekem is ezek a jegyeim vannak)

Amúgy bocsi az off-ért(csak kíváncsi vagyok), neked mi az aszcendensed ?(nekem bak)

2021. jan. 20. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!