Miért vagyok ennyire skorpiós, ha egyetlen bolygóm, házam sincs benne és stelliumom sincs?
A csakrák -azaz a lelked részei is sokban számítanak, valamint hogy melyik elem érvényesűl jobban rád. ez nem függ a csillagjegyekre, ez a te lelked energiájából származik.
én skorpió vagyok és tudom h mijenek vagyunk.
de azért sok más csillagjegyű ember is hasonlított a skorpió jegyűekre.
tehát: valószínűleg a gyökércsakrád nagyon erős.
valószínű, hogy a tűz elem érvényesűl a lelked energiájához kapcsolódóan.
nagyjából ezek is befolyásolják azt hogy mijen csillagjegyhez hasolítasz, mégha semmi közöd sincsen hozzá.
Ha Rák vagy, jópár egyezhet igen, a Skorival, de nem mind ;)
Pl.ami egyezhet: bizalmatlanság ( mind2ő az), féltékenység ( Rák vissza tudja picit fogni, de azért nagyon benne van), mély érzések, amikhez idő kell hogy kibontakozzanak. Ambíció ( bár a Rák mindig “ megkapja” hogy nem törtető....nem is, de azért mindig előre és előre halad ;) )
I. házban nincs Mars vagy Plútó? Ezek nem állnak együtt Nappal, Holddal vagy Aszcendens urával? Esetleg egy nagyon hangsúlyos 8. ház?
Vagy rejtett aszcendens Skorpió?
Ekkor a bolygók, M.C., Aszcendens helyzetéből jövő pontoknak legmagasabban a víz és a fix jegyekben kell lenniük.
A rák 2/3 ban, van a napod?
Engem tegnap rák oroszlánnak néztek, a viselkedésem alapján, kos skorpió vagyok...
oroszlán a dekanátusom és hiába születtem tüzes jegyben, mégis összességében víz elemű vagyok, az meg rák. /elpoénkodva csordultig vagyok tüzes-vízzel :D /
(szóval megvan az, csak nekik a halakat mondtam, utána gondoltam végig)
Szerintem rajongasz a skorpió jegyért, ezért képzeled be magadnak ezeket.
Pontos válaszokat itt ne várj, menj el asztrológushoz vagy ahogy hívják azt, aki ezzel foglalkozik. Időpazarlás.
Milyen ház? Milyen bolygók? 😄
Én tudom a horoszkópom és az aszcendensem de ennyi pedig sokat bújom a netet és érdekelnek ezek a témák. Valaki elmagyarázná és hogy hogyan is lehet ezeket megtudni ?😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!