Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi volt? Simán testkilépés...

Ez mi volt? Simán testkilépés v mi akart lenni?

Figyelt kérdés
Alvás és ébrenlét között voltam kb. és mikor felébredtem akkor nem tudtam mozgatni a kezem de hamar rendbejött. Aztán megint 'elszundítottam' és elkezdtem hallania zúgást, és mintha vmi kiakart volna huzni a testemből olyan volt, nem tudtam se mozogni se beszélni, égett a fejem és szürkésen és homályosan láttam elég rossz volt.... aztán nagynehezen visszatértem a 'valóságba' xD vkivel még ilyesmi?
2010. aug. 14. 23:25
1 2
 11/15 Piciregica ***** válasza:
100%
Nekem olyan szokott lenni,hogy elfelejtem,h hogy nézek ki.És olyan ilyesztő,és is zúgást hallok,meg elsötétül a világ,nem vagyok magamnál.De max 2percig szokott tartani ez a "magamonkívülség".Szerintem ugyanazt éljük meg,csak más módon.
2010. aug. 15. 12:38
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Te tök terhes vagy.
2010. aug. 15. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Alvásparalízis.
2010. aug. 16. 09:05
 14/15 anonim válasza:

lehet hogy testklépést alkalmaztál tudatlanul (mint mindenki alváskor) és ilyedségtől, félelemtől vagy valamitől hírtelen vissza akartál lépni de nem tudtál azonnal visszajönni erre a síkra. Velem is volt ilyen, (és nekem nem volt semmim se elzsibbadva se semmi ilyesmi)

utánnanéztem és én a teskilépésre gyanakszom.amugy ki akarom ezt a teskilépést próbálni tudatosan de nem merem nehogy ne tudjak visszajönni a testembe... lehet van aki bolondnak vagy hülyének néz, de ez van :)

2011. máj. 5. 19:33
 15/15 anonim válasza:
Amikor én kiléptem a testemből (meditáltam, de más céllal), az olyan volt, mintha valamilyen energia vagy elektromos mezőben lettem volna, ami egyre jobban erősödött, a végén már nagyon erős vibrációt éreztem. Aztán az ablakon átrepültem. Majd egy villamoson találtam magam (házunk előtt jár), teljesen megvolt az éber tudatom. A közepén "álltam" a villamosnak, körülöttem emberek, én meg azt kérdeztem magamtól, mit keresek én itt? Aztán visszatértem egyből. Később olvastam az asztrális projekcióról és akkor jöttem rá, hogy ez az volt, szóról szóra úgy történt, ahogy leírják.
2011. júl. 18. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!