Ez mi volt? Simán testkilépés v mi akart lenni?
Figyelt kérdés
Alvás és ébrenlét között voltam kb. és mikor felébredtem akkor nem tudtam mozgatni a kezem de hamar rendbejött. Aztán megint 'elszundítottam' és elkezdtem hallania zúgást, és mintha vmi kiakart volna huzni a testemből olyan volt, nem tudtam se mozogni se beszélni, égett a fejem és szürkésen és homályosan láttam elég rossz volt.... aztán nagynehezen visszatértem a 'valóságba' xD vkivel még ilyesmi?2010. aug. 14. 23:25
1/15 anonim válasza:
Alvási paralízis vagy ufóeltérítés. Esetleg szellem van a dologban...
2/15 anonim válasza:
Testen kívüli élmény akart lenni.Valószínű,nem volt hozzá elég energiád,vagy megijedtél,ezért nem sikerült rendesen a kilépés.
3/15 anonim válasza:
"és mikor felébredtem akkor nem tudtam mozgatni a kezem"
Ilyen velem is volt már, aztán persze rájöttem, hogy rajta feküdtem, és úgy elzsibbadt, hogy gyakorlatilag mozdítani sem tudtam, sőt, alig éreztem. :D
4/15 anonim válasza:
Nekem olyan is volt többször is, hogy az egész testemet teljesen elfeküdtem: nem éreztem a karaimat, lábaimat, derekamat, nyakamat stb... Szörnyű érzés.
5/15 A kérdező kommentje:
velem is volt már olyan hogy elzsibbadt, de ez nem olyan :D am köszi a válaszokat. de olyan ijesztő volt mintha vki lefogná és kihuzná a lelkem XDDDDDDd kábé...
2010. aug. 15. 00:57
6/15 anonim válasza:
Ez csak alvási paralízis volt. Teljesen természetes dolog. Nekem elég gyakran van, és a tiéd a lightosabbik fajtából való. Én ilyenkor behaluzok mindent, reszketek a félelemtől. Utána ha sikerül felébrednem, vissza sem merek aludni:(.
7/15 anonim válasza:
Nekem egy időben sokszor volt ilyen. Volt, hogy próbáltam kiabálni, segítséget kérni, de ugye nem sikerült, mint ahogy a végtagjaimat se tudtam mozgatni. Amúgy ez valóban alvási paralízis, ne higgy azoknak, akik mindenféle hókuszpókuszt sejtenek mögötte.
8/15 anonim válasza:
Sztem meg egy ufószellem paralizált álmodban, és ki akart rántani a testedből...
vagy egy dinoszaurusz szellem,
vagy dinoszauruszofószellem.
igen, sztem az lehetett
10/15 anonim válasza:
"am köszi a válaszokat. de olyan ijesztő volt mintha vki lefogná és kihuzná a lelkem XDDDDDDd kábé..."
Az ikszdé elárul mindent....terhes vagy....kész....ikszdé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!