Ezotériához értők,kérhetnék egy kis segítséget?
Szóval mostnabán mindenhol ugyanaz a szám jön velem szembe,még pedig a 13-mas. Először egyáltalán nem érdekelet,de mostmár nem lehet nem észrevenni,hogy sokszor ránézek az órára és pont az szám van ott,de még számtalan helyzetben előfordult. Pl. múltkor csináltam egy Tarot kártya jóslást a neteten és már csak nevetni tudtam azon,hogy természetesen sikerült ott is a 13-mast húznom.
Ha valaki jártas ezekben a dolgokban,esetleg tudna segíteni,hogy mit jelenthet ez? Mert már kezdek félni egy kicsit,hiszen a 13-mas nem mondhatnank ,hogy egy pozitív szám,sőt!:D
Amire még esetleg gondoltam,(bár nem tudom,hogy ésszerű -e),hogy most van valaki ,aki megtetszett és az ő instagram nevében van 1
3-mas szám. Nem tudom,hogy lehet -e hozzá köze,ennek az egésznek.
Előre is köszönöm a segítséget!
((És tudom,hogy sokan nem hisznek ebben az egészben,de légyszíves, kíméljetek meg a haszontalan kommnetektől és ne csináljatok úgy,mintha hülye lennék!))
"Amire még esetleg gondoltam,(bár nem tudom,hogy ésszerű -e),hogy most van valaki ,aki megtetszett és az ő instagram nevében van 1
3-mas szám. Nem tudom, hogy lehet -e hozzá köze,ennek az egésznek."
ha 3 a B (írd le ceruzával nyomtatott B-t és radírozd ki a függőleges vonalat ;) )
akkor pl Barbi/Bari01 ... "zsebibaba_0fficial1" tele van B-vel és 1 van a végén. ;D
az álmodban megjelenhet a 13 vagy a 31
az agy képes ilyen "játékokra"....
Szóval nagyon rákattantál a személyre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!