Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezotériához értők,kérhetnék...

Ezotériához értők,kérhetnék egy kis segítséget?

Figyelt kérdés

Szóval mostnabán mindenhol ugyanaz a szám jön velem szembe,még pedig a 13-mas. Először egyáltalán nem érdekelet,de mostmár nem lehet nem észrevenni,hogy sokszor ránézek az órára és pont az szám van ott,de még számtalan helyzetben előfordult. Pl. múltkor csináltam egy Tarot kártya jóslást a neteten és már csak nevetni tudtam azon,hogy természetesen sikerült ott is a 13-mast húznom.

Ha valaki jártas ezekben a dolgokban,esetleg tudna segíteni,hogy mit jelenthet ez? Mert már kezdek félni egy kicsit,hiszen a 13-mas nem mondhatnank ,hogy egy pozitív szám,sőt!:D

Amire még esetleg gondoltam,(bár nem tudom,hogy ésszerű -e),hogy most van valaki ,aki megtetszett és az ő instagram nevében van 1

3-mas szám. Nem tudom,hogy lehet -e hozzá köze,ennek az egésznek.

Előre is köszönöm a segítséget!

((És tudom,hogy sokan nem hisznek ebben az egészben,de légyszíves, kíméljetek meg a haszontalan kommnetektől és ne csináljatok úgy,mintha hülye lennék!))

2021. jan. 17. 16:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Miért mondod,hogy nálam nem sikerülne a manifesztálás?
2021. jan. 18. 14:04
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor nem érdemes ebbe többet belegondolnom?
2021. jan. 18. 18:30
 13/17 anonim ***** válasza:

"Amire még esetleg gondoltam,(bár nem tudom,hogy ésszerű -e),hogy most van valaki ,aki megtetszett és az ő instagram nevében van 1

3-mas szám. Nem tudom, hogy lehet -e hozzá köze,ennek az egésznek."

ha 3 a B (írd le ceruzával nyomtatott B-t és radírozd ki a függőleges vonalat ;) )

akkor pl Barbi/Bari01 ... "zsebibaba_0fficial1" tele van B-vel és 1 van a végén. ;D

az álmodban megjelenhet a 13 vagy a 31

az agy képes ilyen "játékokra"....

Szóval nagyon rákattantál a személyre.

2021. jan. 18. 19:03
 14/17 A kérdező kommentje:
Na basszus,pont ezt nem akartam. Lehetséges,hogy már tényleg rákattantam nem csak a személyre,hanem erre az egesz temara es azert veszem eszre mjndenhol ezt a szamot,mert vele akarom osszefuggesbe hozni:D
2021. jan. 18. 19:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Lehet inkább a manifesztációt sem erőltetem,mert nem biztos ,hogy az univerzum is úgy gobdolja,hogy keszen allok egy kapcsolatra. :D
2021. jan. 19. 06:51
 16/17 anonim ***** válasza:
:D
2021. jan. 19. 10:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Na ugy tunik nem lesz olyan egyszeru elengedni,ma voltam orvosnal es termeszeteseb az uj kontroll idopontra 13.-ai idopontot kaptam 😂😂
2021. jan. 19. 15:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!