Ezotériához értők,kérhetnék egy kis segítséget?
Szóval mostnabán mindenhol ugyanaz a szám jön velem szembe,még pedig a 13-mas. Először egyáltalán nem érdekelet,de mostmár nem lehet nem észrevenni,hogy sokszor ránézek az órára és pont az szám van ott,de még számtalan helyzetben előfordult. Pl. múltkor csináltam egy Tarot kártya jóslást a neteten és már csak nevetni tudtam azon,hogy természetesen sikerült ott is a 13-mast húznom.
Ha valaki jártas ezekben a dolgokban,esetleg tudna segíteni,hogy mit jelenthet ez? Mert már kezdek félni egy kicsit,hiszen a 13-mas nem mondhatnank ,hogy egy pozitív szám,sőt!:D
Amire még esetleg gondoltam,(bár nem tudom,hogy ésszerű -e),hogy most van valaki ,aki megtetszett és az ő instagram nevében van 1
3-mas szám. Nem tudom,hogy lehet -e hozzá köze,ennek az egésznek.
Előre is köszönöm a segítséget!
((És tudom,hogy sokan nem hisznek ebben az egészben,de légyszíves, kíméljetek meg a haszontalan kommnetektől és ne csináljatok úgy,mintha hülye lennék!))
5214!
B=13 vagy I=1 B=3
Üdv 34251
Ugye most csak szivatsz?
"Bazsi"-ból össze tudod rakni
"34251"
Azt jelenti, hogy érdemes lenne teremtened. Bíztatnak, hogy manifesztálj.
Tudatos szintre nálad ez nem fog eljutni. Észre se fogod venni, és utólag se fogod tudni megmondani, hogy sikerült-e neked az amiért igyekeztek fentről, vagy sem.
De tudat alatt érzed, meg hat rád az energia, szóval csak engedd el.
Nincs olyan szám, ami rosszat jelent. A spirituálizmusban ilyen értelemben nincs rossz, csak jel, hogy mit kéne tenni/rezegni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!