Engem elátkoztak?
Hihetetlen, mennyire szerencsétlen vagyok mostanában. Az egy normál hétköznapom, hogy mindenbe belerúgok, mindent felborítok, a bokám futás közben állandóan kibicsaklik... Leverek mindent az asztalról. Ez még alap, béna vagyok. Na de az utóbbi napokban! Először is egyszer edzés közben majdnem kitörtem az egyik lábujjamat, két nap múlva is fájt. Azután másnap megtaposott a ló, be van dagadva a lábam, és lila. (Persze ez véletlen volt - a ló részéről is.)
Ja, és futás közben állandóan megkergetnek kutyák...
Ma kint volt egy tacskó az utcán, és nekem is jött, megharapott. Fááááj. :S:S
Én tényleg ennyire szerencsétlen vagyok???!!!
Mi lesz a következő?!
ÉN alapvetően vagyok egy nagy rakás közveszélyes szerencsétlenség, mégsem hiszek, hogy már születésemkor megátkoztak volna.
Mindennek nekimegyek, esek, borítok, rúgok... hadd ne soroljam. Már a környezetemben is megjegyezték, hogy ritka ügyetlen vagyok.
De olyan sok szép és jó dolgot kaptam emellett, hogy inkább hiszem, hogy áldott vagyok, semmint megátkozott.
Lovagolsz, nem igaz? Szerinted nem ajándék az élettől, hogy űzheted ezt a sportot, ami másoknak, akik annyira szeretnék, nem adatott meg?
Edzeni jársz - eszerint van valami sporttehetséged, ami szintén sokaknak nem adatik meg (mint nekem). Ez talán nem áldás?
Lehetsz a béna és lehetsz a szerencsés is, csak nézőpont kérdése.
Kedves kérdező! Mi ez a negatív hozzáállás? Kaptál 1-2 ostoba választ - valószínű hozzá nem értő emberektől. Le vannak sz..., bocsi pontozva, annyi. Kaptál viszont okos, értelmes válaszokat is. Láthatod, hogy nem vagy egyedül, vannak rajtad kívül más kétbalkezesek is.
Nem hiszem, hogy el lennél átkozva (bár én nem vagyok ebben szkeptikus), valószínű sokszor szórakozottabb vagy, szétszórtabb.
A kutyakérdés meg felháborít. Mi az, hogy megkergetnek a kutyák?! Kinn vannak az utcán, vagy egyszerűen gazdátlan csavargók? Mindenhol azt halljuk, hogy nem sportolnak az emberek, erre tessék! Aki futni/kocogni jár, azt a kutyák kergetik? Jelenteném a település jegyzőjének, mert ha téged megkergetnek, meg ahogy írtad, megharapott az egyik, akkor bárki, aki arra jár, nem érezheti magát biztonságban.
A kutyának megvan a gazdája? Oltott? Orvosnál jártál?
Jobbulást, és jobb kedvet XD
A kutyának beszéltem a gazdájával, oltott, orvosnál nem voltam, max ha látom, hogy vérmérgezésem lesz... (piros csík a vérramban a szívem fel - a gyengébbek kedvéért.)
Persze, köszönöm a normális válaszolóknak! De elegem van már abból, hogy kiírok ide egy kérdést, és az első 7-8 válasz között már van, aki leolt!
Amúgy meg igen, szemét dögök azok a kutyák, akik kergetnek néha, és az is, aki megkapott. Alapvetően imádom a kutyákat, de ezeket még az sem riasztja el, hogy öklömnyi kövekkel próbálom elriasztani magamtól, amikor már épp állna bele a foga a lábamba. Ok nélkül, mert mielőtt valaki leugatna, NEM SZOKÁSOM BASZTATNI A KUTYÁKAT!!!!!!!!!!!!!!
Hogy látod, mi a baj ezzel a kérdéssel?
Ez a kérdés rossz kategóriában van
Ebből a kérdésből nem derül ki, mit szeretne megtudni a kérdező
Ez nem kérdés, hanem apróhirdetés vagy hirdetés
Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció
Ez a kérdés provokatív vagy trágár
A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan), vagy indokolatlanul csupa nagybetűs
Gyanús, hogy a kérdező megkérdezte korábban már ugyanezt
Ez a kérdés más szempontból szabályszegő, illetve ellenőrzendő
nincs olyan lehetőség, hogy a kérdező túlérzékeny :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!