Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek csak engem is...

Szerintetek csak engem is befolyásolt a sok marhaság?

Figyelt kérdés

Ugye tudjuk hogy most mindenki oda van mert 2012-be világ vége. Hát ez tök gatyi, mért pont 2012-be?? Ennyiből holnapután is lehetne. Na mindegy a lényeg

a telefonom, csak úgy magától 2012.12.12-re váltott. Igaz elég gatyi épp most akarjuk vissza vinni, mert csak egy hónap még a jótálás.

2011. márc. 14. 07:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Úristen, magától átváltott a telód más dátumra? Vazze, szerintem gyorsan szaladj egy sámánhoz, hogy kiűzze a démonokat :D

Am jah, télleg nem lesz világvége, már számtalanszor megcáfolták. Legutolsó például az, h kiderült, rosszul számoltak az átszámításnál, ezért 100 évvvel tolódik a vég. Na ez a gagyi, nem a telefonod.

2011. márc. 14. 08:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát igen mindenképpen hívok egy sámánt :D Ki nem hagynám. Még a végén bele szállt a telefonomba a sátán. De tudtam én hogy igaz lesz a reklám hogy "sose várd meg hogy ellened forduljon a mobilod"
2011. márc. 14. 08:08
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Vágom miről beszélsz, én sem örülnék, ha rámgurítana egy zongorát a nokiám...mondjuk nem is lenne lehetősége rá, mert egész nap a zsebemben van...Max úgy tudna ellenem fordulni, ha felrobbanna, és megégetné a f.szomat :D
2011. márc. 14. 08:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Még ha 2012. 12. 21-re váltott volna, akkor meg is lehetne ijedni :D
2011. márc. 14. 08:27
 5/13 BaKs ***** válasza:
Én meg 12.21-én születtem, na és? Valószínűleg nem én fogom elpusztítani a világot ( márha ez valami folytán még is bekövetkezne). :D
2011. márc. 14. 09:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Én meg Dec.22-én, és teljes mértékben fel vagyok háborodva, hogy a mayák miatt nem érem meg a 21. szülinapomat. Lehettek vna olyan kedvesek, hogy 2 nappal később fejezik be a naptárírást.
2011. márc. 14. 09:15
 7/13 A kérdező kommentje:

Akkor van baj, ha a tescos szatyor kiszakad aztán kiesik a cucc, mert akkor jön a zongora :D

Utolsó: Lehet hogy te leszel a világ megváltó. És lehet te meg sem halsz. Mert természet feletti erővel bírsz :D

2011. márc. 14. 09:16
 8/13 A kérdező kommentje:

utolsó előttinek szólt

utolsónak: Tiszta pofátlanok, azért az ajándékot csak elküldik

2011. márc. 14. 09:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Az ajándék valszeg egy piálós, drogozós, gang-banges party formájában lesz átadva, ami minden második sarkon megtalálható lesz a világvége előtti afterparty miatt :D
2011. márc. 14. 09:20
 10/13 BaKs ***** válasza:
Hát igen, ezek a bulik bizonyára az UTOLSÓ VACSORA név alatt fognak futni, a telefonodat meg cseréld le egy SZUPERKEDVES-re. :D
2011. márc. 14. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!