Mi van azokkal akik rejtélyes módon tűnnek el, és soha az életben nem kerülnek elő?
Pl olyan emberek , akiknek semmi okuk nem volt , hogy elmenjenek egy szó nélkül. De mégis eltűntek, és akiknek a holttestüket sosem találják meg, vagy semmi nyom nem vezet hozzájuk..
Számomra érthetetlen.
Mit gondoltok erről?
elrabolják gyerekként, valaki felneveli és soha nem derül ki, elrabolják qurvának, feldarabolják és megetetik disznókkal, elrabolják és elássák az erdőben, vagy bebetonozzák vagy befalazzák vagy akárhogy eltüntetik a holttestét, sajnos elenyésző % az aki plasztikai sebészet után a Bahamákon sütteti a hasát az új irataival és új személyiségével :-I
Natascha kampusch se került volna elő pl ha nem szökik meg!
kérdés, mikor nyílvánítják halottnak, emnnyi idő után?
Vagy népszámlálóként Hannibal Lecterhez csengetnek be...
Bocsánat, ízetlen vicc, komolyra fordítva: nagyon sok látszólag békés és gondtalan emberről derül ki utólag, hogy depressziós, beleun az életébe, stb stb. Én egyszer olvastam olyanról, aki egy elhagyott bányában lett öngyilkos és hosszú-hosszú évekig nem is találták meg, pedig a környezete szerint kiegyensúlyozott volt.
mamám meg a tesója szokták nézni a csellengőket : [link]
és mesélek egy storyt:
mamám tesója megkért h szoljak neki xy időben h kezdődik a film...beállitottam az órát csörgött is abban az időben szóltam tesójának és leült elhelyezkedett a széken bekapcsolta a tv-t és ezt mondta a nő:
"A csellengők mai adása végetért!"
mamám tesója: "AKKOR BASSZÁK MEG A CSELLENGŐKET" ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!