Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék előhozni elvesze...

Hogyan tudnék előhozni elveszett emlékeket? Illetve hogyan lehet elrejteni őket?

Figyelt kérdés

Igazából néhány hete regisztráltam és sem a jelszóra, sem a felhasználó névre nem emlékszem, mert nagyon éjszaka lehetett. (mintha sosem történt volna meg)...

De akkor már az is érdekel, hogy lehet védekezni a memória olvasás ellen valahogy?

#memória #emlék #elme #memóriazavar #információ visszaálítás
2021. jan. 2. 20:11
 1/8 Grimfox ***** válasza:

Gondolom nem ide regisztráltál néhány hete. Elég régóta látlak itt.

Látogasd meg az oldalt, és próbálj visszaemlékezni, mit csináltál milyen céllal regisztráltál az adott oldalra. A memória asszociációk segítségével működik, ha találsz valamit, amihez az adott emlékek kötődnek, akkor az adott emlék is előjön, vagy az a dolog jut eszedbe, amihez az adott emlék kötődik, és az alapján jön elő. Ha ez nem jön össze, akkor egy relaxált állapotban, amolyan félálomszerű alfa állapotban is próbálkozhatsz. Addig lazítod magad, míg el nem indul az a gondolatfolyam, amit ilyenkor tapasztalsz. Ha belevegyíted a gondolatfolyamba az oldalt, amihez jelszót, és felhasználónevet regisztráltál, előbb-utóbb felbukkan valamelyik a nagy mennyiségű gondolat között. Csak elég ébernek kell maradnod, hogy ezt észrevedd.

A memóriaolvasás ellen pedig nem kell védekezned. Nem fogsz olyan emberrel találkozni, aki ilyesmire képes. Valószínűbb, hogy kémprogrammal, vagy trójaival törik fel a fiókod. Már ha valakit érdekel egyáltalán a dolog.

2021. jan. 2. 20:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Igazából pont ide regisztráltam vissza a korábbi a nevemmel és én is meglepődtem, hogy sikerült...(meglepetés lett volna)

És látom, hogy foglalt a felhasználó név, de a korábbi e-mail címhez meg nem tartozik fiók. Ezért biztos nem álom volt a regisztráció...

Viszont az új e-mail címhez amire emlékszem nem tartozik fiók és a levelező rendszer szerint sem létezik ilyen...

De legalább a régi youtube csatornámat megtaláltam, pár kedvenc akkori képemmel...

https://www.youtube.com/channel/UCQf9GAyj0V0bSH0N1GGlxhQ

2021. jan. 2. 21:03
 3/8 Grimfox ***** válasza:
Ehhez már sajnos nem értek. Ez már informatika, amihez annyit értek, mint ló a hátúszáshoz.
2021. jan. 2. 21:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem a fejemmel és az emlékeimmel van a gond...
2021. jan. 2. 21:17
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez meg régebbi fiók:)

Nem is gondoltam, hogy 5 ezren megnézik majd.

https://www.youtube.com/watch?v=TvOxYjy5b58

Jó öreg vagyok....

2021. jan. 2. 21:22
 6/8 Ne tom válasza:
9%
Egy vas csővel 7-8 szor fejbe véred magad
2021. jan. 2. 21:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Látom neked sikerült :)
2021. jan. 2. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Most láttam az eredetet meg a tenetet. Na szóval kezdj el visszafele menni a térben vertikálisan megfordulva egészen azon túlra mint ahonnan elindultál. Előbb utóbb mögötted lesz csak majd arra figyelj hogy akkor hátra kell nézni.
2021. jan. 15. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!