Hogyan tudnék előhozni elveszett emlékeket? Illetve hogyan lehet elrejteni őket?
Igazából néhány hete regisztráltam és sem a jelszóra, sem a felhasználó névre nem emlékszem, mert nagyon éjszaka lehetett. (mintha sosem történt volna meg)...
De akkor már az is érdekel, hogy lehet védekezni a memória olvasás ellen valahogy?
Gondolom nem ide regisztráltál néhány hete. Elég régóta látlak itt.
Látogasd meg az oldalt, és próbálj visszaemlékezni, mit csináltál milyen céllal regisztráltál az adott oldalra. A memória asszociációk segítségével működik, ha találsz valamit, amihez az adott emlékek kötődnek, akkor az adott emlék is előjön, vagy az a dolog jut eszedbe, amihez az adott emlék kötődik, és az alapján jön elő. Ha ez nem jön össze, akkor egy relaxált állapotban, amolyan félálomszerű alfa állapotban is próbálkozhatsz. Addig lazítod magad, míg el nem indul az a gondolatfolyam, amit ilyenkor tapasztalsz. Ha belevegyíted a gondolatfolyamba az oldalt, amihez jelszót, és felhasználónevet regisztráltál, előbb-utóbb felbukkan valamelyik a nagy mennyiségű gondolat között. Csak elég ébernek kell maradnod, hogy ezt észrevedd.
A memóriaolvasás ellen pedig nem kell védekezned. Nem fogsz olyan emberrel találkozni, aki ilyesmire képes. Valószínűbb, hogy kémprogrammal, vagy trójaival törik fel a fiókod. Már ha valakit érdekel egyáltalán a dolog.
Igazából pont ide regisztráltam vissza a korábbi a nevemmel és én is meglepődtem, hogy sikerült...(meglepetés lett volna)
És látom, hogy foglalt a felhasználó név, de a korábbi e-mail címhez meg nem tartozik fiók. Ezért biztos nem álom volt a regisztráció...
Viszont az új e-mail címhez amire emlékszem nem tartozik fiók és a levelező rendszer szerint sem létezik ilyen...
De legalább a régi youtube csatornámat megtaláltam, pár kedvenc akkori képemmel...
Ez meg régebbi fiók:)
Nem is gondoltam, hogy 5 ezren megnézik majd.
https://www.youtube.com/watch?v=TvOxYjy5b58
Jó öreg vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!