Hogyan tudom előhozni a 4-5 éves /esetleg előbbi/ emlékeimet?
Figyelt kérdés
Leginkább a nagyszüleimre vagyok kíváncsi, mert nem emlékszem velük kapcsolatban semmire sem.2011. okt. 31. 12:39
1/6 anonim válasza:
offolok, de csak azért, mert ez engem is érdekel
bocsi
2/6 anonim válasza:
Hipnózissal bárhova visszatudsz menni. Keress fel egy szakembert, vagy önhipnózissal próbálkozz.
Itt egy módszer a regressziós önhipnózisra: [link]
3/6 anonim válasza:
John Bradshaw: Vissza onmagunkhoz. A bennunk elo gyermek felfedezese c. konyvben talalsz meditaciokat, amik segitsegedre lesznek ebben.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D
2011. okt. 31. 18:15
5/6 anonim válasza:
Ez a konyv segiteni fog abban, hogy a regi emlekek elo kerkuljenek, nem egy veszelyes meditaciorol van szo, ami artana barkinek is.
Nem feltetlen kell mindig szakemberekhez fordulni, es mindenert fizetni, holott vannak dolgok, amiket ingyen is eltud vegezni, ha turelmes, s a tudatat hasznalja. Jelenleg nem egy elozo eletbe akar visszamenni a kerdezo, csak egy par evvel ezelotti idoszakot akar felidezni, es ezt megteheti ingyenesen is!
6/6 anonim válasza:
Hipnózissal vagy agykontrollal, de gondold meg jól, hogy tényleg akarod-e, szükséged van-e rá. A tudatalattink a legtöbb esetben valamilyen negatív, feldolgozhatatlan élmény, trauma hatására folyt, temet el bizonyos emlékeket, ez az agy védekező mechanizmusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!