Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csak szerintem lett ez a dec...

Csak szerintem lett ez a dec 21.i együttállás túllihegve?

Figyelt kérdés

Ugyanis mindenki azt várta az ezo oldalakon, hogy jön a jobb világ és a nyavalya alábbhagy de nem úgy történt.

Inkább jönnek az újabb szigorítások, stb.

Komolyan mondom nemlehet senkinek sem hinni csak a tv nek mert az alternatív oldalakon található dolgok mindegyike baromság!

Sajnálom de kikellett mondanom.

2020. dec. 31. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9 Hát csillagászatilag a vírusnak január/februárban nálunk vége lesz. Viszont a világban újabb földrengések, és földcsuszamlások várhatóak. Ahogy jön a tavasz meg egyéb súlyos természeti csapások. Egész évben olyan dolgok várhatóak amik teljesen kiemelkedőek lesznek. Erre adódik rá az emberek közti konfliktusok, amik akár súlyosan el is mérgesedhetnek, ha nem lesz megállapodás fontos dolgokban. Összességében sokkal húzósabb év lesz, és most nem a vírus miatt. A következőnek a globális felmelegedés okozta problémák, és pluszban nagyon sok földrengés, földcsuszamlás, és vulkánkitörés várható...
2020. dec. 31. 20:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Szóval abból kell majd átlagot vonni hogy világ szinten mennyivel lesz több a természeti csapás. Erre értettem.
2020. dec. 31. 20:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnos a globális felmelegedés miatt ez várható volt.

Nem tudom például a föld pólus váltása mikor fejeződik be.

Addig ezek a természeti csapások nem fognak szünni az biztos.

Az emberek közti konfliktusok egész évben érezhetően jelen voltak.

Erre még a vírus miatti intézkedések, csak jól ráerősitettek.

Személy szerint én azt vettem észre magamon, hogy toleránsabb lettem bizonyos dolgokkal kapcsolatban.

2020. dec. 31. 20:24
 14/14 A kérdező kommentje:

Honnan veszitek, hogy a vírus dolog abba marad január februárban?

Egyáltalán nem úgy néz ki!

2021. jan. 1. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!