Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csak szerintem lett ez a dec...

Csak szerintem lett ez a dec 21.i együttállás túllihegve?

Figyelt kérdés

Ugyanis mindenki azt várta az ezo oldalakon, hogy jön a jobb világ és a nyavalya alábbhagy de nem úgy történt.

Inkább jönnek az újabb szigorítások, stb.

Komolyan mondom nemlehet senkinek sem hinni csak a tv nek mert az alternatív oldalakon található dolgok mindegyike baromság!

Sajnálom de kikellett mondanom.

2020. dec. 31. 16:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
Idén december 21-én? Mi volt? Én nem hallottam semmiről. Együttállás miatt valami bolygós eseményre gondolok. De annak meg mi köze a Földi eseményekhez? Amíg nem fog akkora gravitációs hatást kifejteni egy bolygó, mint pl. a Hold, addig mi mit sem fogunk érezni itt az ilyen együttállásokból. Vagy más fajta együttállás volt?
2020. dec. 31. 16:25
 2/14 anonim ***** válasza:

Semmi sem történt, nem lett jobb-rosszabb ettől semmi, így ki lehet mondani, hogy:

"az alternatív oldalakon található dolgok mindegyike baromság!".

Pl.: az, hogy kezdenek végre megjelenni az oltóanyagok, ez ettől tök független dolog, nélküle is megjelentek volna.

2020. dec. 31. 17:00
 3/14 anonim ***** válasza:

Téli napforduló.

Elkezdődik a változás.Biztos időbe telik, hogy érzékelhető legyen.

2020. dec. 31. 17:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak téli napforduló volt.

[link]

Viszont nálunk a borús ég alatt sajnos semmit sem lehetett látni belőle.

https://www.youtube.com/watch?v=WV9gin3IT78

2020. dec. 31. 17:22
 5/14 SZücsöm ***** válasza:
100%

Kérdező nem nem mondta/várta ezt mindenki az ezós oldalakon sőt. Én semlegesen/szkeptikusan meghallgattam legalább 5 olyan videót youtubeon ami dec 21 ről és az utána jövő 2021-es évről szól és 1ikük se beszélt arról hogy mágikusan 21.-én megoldódnak a problémáink.

Viszont arról mind beszéltek hogy (állításuk szerint) a jövő év eleje pár hónapig még szarabb lesz a helyzet és ahogy haladunk év vége felé egyre javulni fognak a dolgok.

Lehetséges "aranykorszakról" is beszéltek de erre se azt mondták hogy 21.-én materializálódni fog hanem arról hogy LEHETŐSÉGÜNK lesz rá az optimistább állítások szerint 25-50 év alatt a pesszimistábbak szerint akár több mint 100-250 év alatt megépíteni egy pozitívabb világképet.

Viszont abban is megegyeztek a "jóslások" hogy a köztes időszakban bizony rengeteg sz*p*s lesz mert ahhoz hogy valami újat fel lehessen építeni ahhoz előbb a régit le kell rombolni.

2020. dec. 31. 18:13
 6/14 anonim ***** válasza:

Dehogy nem lett. Külső hatásként most bejött pl a földrengés is. A természeti csapások pedig nemsokára folytatódni fognak.

Emberiségként már tart a vissza számlálás. Konfliktusok vannak kialakulóban, és ha ezek nem lesznek szépen megoldva, akkor további erős ellenségeskedés lesz.

Most a január még nagyon húzós lesz, viszont 20 évünk is lesz hogy az igazán nagy pl háborúkat, kipusztulásokat elkerüljük. De addig a feszültség egyre csak nőni fog.

Már elindult a folyamat, egyre gyorsul a vonat, rajtunk múlik hogy kisiklik e a kanyarban.

2020. dec. 31. 18:25
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

Természeti csapások minden évben vannak.

A világban mindig vannak háborúk, tüntetések.

Ez nem kezdődik csak folytatódik.

2020. dec. 31. 18:30
 8/14 anonim ***** válasza:
7 ez így van, de majd most figyeld az átlagot.
2020. dec. 31. 18:31
 9/14 anonim ***** válasza:
8 mire gondolsz?
2020. dec. 31. 18:41
 10/14 A kérdező kommentje:

Novemberben azt mondtátok majd karácsony után jobb lesz.

Most azt, hogy január után lesz jobb.

Ez a dátum tologatós duma megy mindig amúgy. 😀

Na ezt félre téve köszönöm a válaszokat, továbbá értelmesek a hozzászólások mint ezo mint nem ezo olvasóktól egyaránt!

2020. dec. 31. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!