Csak szerintem lett ez a dec 21.i együttállás túllihegve?
Ugyanis mindenki azt várta az ezo oldalakon, hogy jön a jobb világ és a nyavalya alábbhagy de nem úgy történt.
Inkább jönnek az újabb szigorítások, stb.
Komolyan mondom nemlehet senkinek sem hinni csak a tv nek mert az alternatív oldalakon található dolgok mindegyike baromság!
Sajnálom de kikellett mondanom.
Semmi sem történt, nem lett jobb-rosszabb ettől semmi, így ki lehet mondani, hogy:
"az alternatív oldalakon található dolgok mindegyike baromság!".
Pl.: az, hogy kezdenek végre megjelenni az oltóanyagok, ez ettől tök független dolog, nélküle is megjelentek volna.
Téli napforduló.
Elkezdődik a változás.Biztos időbe telik, hogy érzékelhető legyen.
Nem csak téli napforduló volt.
Viszont nálunk a borús ég alatt sajnos semmit sem lehetett látni belőle.
Kérdező nem nem mondta/várta ezt mindenki az ezós oldalakon sőt. Én semlegesen/szkeptikusan meghallgattam legalább 5 olyan videót youtubeon ami dec 21 ről és az utána jövő 2021-es évről szól és 1ikük se beszélt arról hogy mágikusan 21.-én megoldódnak a problémáink.
Viszont arról mind beszéltek hogy (állításuk szerint) a jövő év eleje pár hónapig még szarabb lesz a helyzet és ahogy haladunk év vége felé egyre javulni fognak a dolgok.
Lehetséges "aranykorszakról" is beszéltek de erre se azt mondták hogy 21.-én materializálódni fog hanem arról hogy LEHETŐSÉGÜNK lesz rá az optimistább állítások szerint 25-50 év alatt a pesszimistábbak szerint akár több mint 100-250 év alatt megépíteni egy pozitívabb világképet.
Viszont abban is megegyeztek a "jóslások" hogy a köztes időszakban bizony rengeteg sz*p*s lesz mert ahhoz hogy valami újat fel lehessen építeni ahhoz előbb a régit le kell rombolni.
Dehogy nem lett. Külső hatásként most bejött pl a földrengés is. A természeti csapások pedig nemsokára folytatódni fognak.
Emberiségként már tart a vissza számlálás. Konfliktusok vannak kialakulóban, és ha ezek nem lesznek szépen megoldva, akkor további erős ellenségeskedés lesz.
Most a január még nagyon húzós lesz, viszont 20 évünk is lesz hogy az igazán nagy pl háborúkat, kipusztulásokat elkerüljük. De addig a feszültség egyre csak nőni fog.
Már elindult a folyamat, egyre gyorsul a vonat, rajtunk múlik hogy kisiklik e a kanyarban.
Természeti csapások minden évben vannak.
A világban mindig vannak háborúk, tüntetések.
Ez nem kezdődik csak folytatódik.
Novemberben azt mondtátok majd karácsony után jobb lesz.
Most azt, hogy január után lesz jobb.
Ez a dátum tologatós duma megy mindig amúgy. 😀
Na ezt félre téve köszönöm a válaszokat, továbbá értelmesek a hozzászólások mint ezo mint nem ezo olvasóktól egyaránt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!