Mit jelent radixban és szinasztriában, ha két "bolygó" együttállással kapcsolódik egymáshoz, de nem azonos jegyekben, mert jegyhatáron vannak?
sokszor van hogy jó fényszög van két bolygó közt, de nem harmonikus jegyekben, vagy épp fordítva: rossz fényszögben vagy két bolygó, de harmonizáló jegyekben.
rossz fényszög esetén a harmonizáló jegy gyengíti a rossz hatást,
jó fényszög esetén a diszharmonikus jegy gyengíti a jó hatást.
feltételezem ez alapján, hogy akkor az együttállás is gyengül, hiszen gyengíti egy kicsit hogy ugyan tényleg együtt állnak, de már nem ugyanabban a jegyben. - nincs meg az a harmónia ami lenne egy jegyen belül
erre csak tippelni tudok a saját logikám alapján
mivel nem kvadrátos jegyekbe kerülnek így a bolygók hanem simán egymás mellett álló jegyekbe így szerintem kevesebbet. mondjuk fontos lenne hogy melyik bolygó - szerintem - mert pl egy közös horoszkópban a két Hold fényszöge ugyan fontos, de még fontosabb hogy harmonizáló jegyekben legyenek. lényeg hogy nálad egymás melletti jegyekről lévén szó nem csinál egy nagy diszharmóniát - ez az én logikám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!