Képes vagy-e a környezetedet tükörként használni?
Igen. És látom hogy ők hogy vetítik ki önmagukat rám, és hogy reagálnak saját magukra, mennyire sok rosszindulattal.
Én egyébként nem szeretem magamat látni másokban. Mert szánalmasnak és gyengének tartok mindenkit. Mint egy predátor, mindenkiben a gyengeséget és azt keresem, hogy uralkodhatok rajtuk, mennyire erősek lelkileg. Természetesen amit az emberekkel csinálok, azt csinálom magammal is, belül. Keresem azt, miért vagyok ilyen gyenge, s megértés és elfogadás helyett csak bántalmazom magamat, aztán bűntudatom van emiatt, aztán sírok a bűntudat miatt is, stb. Spirál.
"mindenkiben a gyengeséget és azt keresem, hogy uralkodhatok rajtuk, mennyire erősek lelkileg"
Borzalmas egy hobbi. De tényleg, nincs más ami foglalkoztat? Annyira unalmas lehet ez a téma egy egész életen át, ki gyenge ki nem, közben meg ott van egy csomó érdekes dolog ami még ki sincs kutatva. El nem bírom képzelni miért jó embereknek erre pocsékolni az életüket.
"El nem bírom képzelni miért jó embereknek erre pocsékolni az életüket."
Mert nem tudod megérteni az ilyen embereket.
"Borzalmas egy hobbi."
Ez nem egy hobbi.
"Annyira unalmas lehet ez a téma egy egész életen át"
Kinek?
" közben meg ott van egy csomó érdekes dolog ami még ki sincs kutatva"
Milyen érdekes dolgok?
"De tényleg, nincs más ami foglalkoztat?"
Miért ne lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!